Oana Kovacs

5

Propunere

Stimabil neam, stimabilă BOR,

Am aflat zilele trecute o veste importantă, care era să mă omoare din cauza unei crize de râs isteric (așa-s io, mai isterică în general, așa că râsul meu e mai depravat de fel). Noroc că nu mă strângeau pantalonii (pun intended) și am supraviețuit (cel puțin până în acest moment).

Datorită prohibiției de a-mi tunde părul, a-l vopsi și a purta pantaloni, fapte care m-ar transforma într-o urâciune și mi-ar limita accesul la cele sfinte, vin cu propunerea ca tuturor urâciunilor din țară sau străinătate să le fie interzis a dona pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Banii urâciunilor sunt pătați și nu-și au locul printre cele sfinte.

Mulțumesc pentru cele 15 secunde de atenție.

Semnat:

Oana Kovacs, o urâciune mai mică (doar 2/3 urâciune – pentru că nu mă vopsesc)


Cele 1% din femei care nu sunteți urâciuni, ascultați ce zice nenea ăsta:

catedrala-mantuirii-neamului-bor-donatii

sursă foto

Comments

Oana • July 13, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Gabi July 13, 2015 - 12:46 Reply

  • Oana July 13, 2015 - 14:57 Reply

   Hahahah, super!

 2. Stef July 13, 2015 - 14:24 Reply

  IPS (Inainte Parca Stabilea) Daniel, daca despre el e vorba sigur are ceva idei, dar nu prea poate nici el afirma ca reprezentantele sexului FRUMOS (mame, matusi, surori, verisoare,etc adica minunatele fete/femei din lumea noastra), repet FRUMOS pot intr-o oarecare masura sa fie uraciune. Acuma poate face referire la felul de vestimentatie si imagine exterioara, altfel spus la stilul modernist al zilelor noastre, care poate personal il deranjeaza, insa ar trebui sa se ocupe cu alte chestii, sa aiba alte preocupari gen ultimele evenimente din SUA “ale Americii”… mai zice si el una alta sa fie bagat in seama.

 3. Maria Olaru August 18, 2015 - 22:34 Reply

  Patriarhul niciodată nu a cerut bani nimănui, dar se bucură dacă primeşte, sunt ai Bisericii banii, nu sunt ai lui, adică ai noştri, noi suntem Biserica, ne bucurăm de frumuseţea ei.
  Deci nimic nu-i obligatoriu. Cine vrea dăruieşte, cine nu, nu. Nu e nimeni urâciune, nici cine donează, nici cine nu.

  Dar te rog, Oana, nu ataca Biserica, că nu ţi-a făcut nimic. Poţi mult mai mult de atât.

  Dumnezeu nu mântuieşte pe nimeni cu forţa.

  Iartă-mă dacă te-am supărat. Mult succes pe mai departe.

  • Oana August 19, 2015 - 21:09 Reply

   Maria, eu consider ca biserica cere in momentul in care in timpul slujbei, 3 preoti trec cu tavi printre oameni pentru a primi bani pe ele. Asta e doar un exemplu. De mantuit cu forta is convinsa ca nu se poate. 🙂 Vreau sa cred ca Dumnezeu e bun si iubitor, nu rau.

Leave a Reply