Oana Kovacs

8

Noutăți

Neața! Cam frig afară, dar eu vin cu noutăți!

sursă foto

1. Pentru cei care nu au observat, am o nouă pagină pe blog, o pagină cu o căsuță. Casă, de fapt, că e mare. Poate vreunul sau vreana din voi caută așa ceva și dorește să locuiască într-un loc frumos lângă Timișoara, pentru că e de vânzare casa. Eu visez la ea, dar mai am până la nivelul myhouse :). Dacă vă place și vă pune pe gânduri, 0725421311 e numărul de la care aflați detalii. Nu, nu răspund eu. 🙂

2. Oxy pleacă în Africa. E pe bune. Una din cele mai bune prietene ale mele se mută pentru 6 luni în Ghana. Citiți la ea despre aventura africană.

3. Azi vă povestesc de Monica și Denisuca! 🙂 Adică de Monica Olteanu! Și de Denisa.

Acum că v-am alertat cu frumoasa casă și cu plecarea Corinei de pe plaiurile mioritice, vă zic de Monica! Cu ea m-am întâlnit în București și am stat vreo două ore (parcă) împreună. Știam că există șansa să nu mă văd cu nimeni acolo, dar i-am scris Monicăi, în caz că. Și ea și-a făcut timp și a venit special pentru mine la gară. Și deși întotdeauna am emoții înainte să cunosc o persoană din online, cu Monica am avut o MARE surpriză. Cei care o citiți sigur vă înduioșați când povestește de copiii de la grădi și altele. Și eu la fel! 🙂 Și aveam emoții să nu fiu prea barbară pentru o ființă așa delicată. WRONG! Monica-i ca mine, ba mai mult, cred că aș putea să iau niște lecții de la ea, așa decisă și hotărâtă e! Și vorbește și ea la fel de mult ca mine, așa că nu ne-am plictisit nicio secundă, dimpotrivă, când mi-a sunat alarma să-mi atragă atenția că trebuie să urc în tren, am fost șocată de cât de repede a trecut timpul. Super! 😀 Păcat că n-am făcut nicio poză, să vă arăt dovada. Abia în tren mi-am dat seama.

Cu Denisa mă întâlnisem înainte să mă văd cu Monica, dar cu ea nu am apucat să stau atâta la povești. Am descoperit că ajunsese și ea la hotelul în care eram când căutam conexiunea de net, așa că am început să vorbim online și abia după câteva ore ne-am văzut live. Eu îi tot citisem blogul și știam că e genul ăla de persoană care zice imediat ce are de zis și mă temeam că poate face militărie cu mine! :-)) I was sooooo wrong! Foarte drăguță și comunicativă Denisa și probabil faptul că nici ea nu era din București m-a ajutat să mă adaptez rapid situației. Sper să o mai văd și pe ea.

Cam atât cu noutățile, mai am să vă povestesc și altele, dar revin mâine.

Comments

Oana • October 15, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Denisa October 15, 2012 - 07:08 Reply

  Really, asa sperietoare par pe blog? :))
  Te pup, si eu ma bucur ca ne-am cunoscut!

  • Oana October 15, 2012 - 07:30 Reply

   Hai mă, nu sperietoare :)).

 2. Corina-Oxy October 15, 2012 - 09:54 Reply

  Ahhh…. acum ca o spui tu ca plec…pare altfel si mult mai trist… I already miss you..:(

  • Oana October 15, 2012 - 10:20 Reply

   Vezi ca intr-o zi trebuie sa-ti faci timp de noi (eu + Lary) ca trebuie sa te educam inainte de plecare! 🙂

 3. joe October 15, 2012 - 10:39 Reply

  Nu te ingrijora, n-ai nevoie sa faci poze cand te intalnesti cu o fata sau alta. Noi baietii avem nevoie de astfel de dovezi :))

 4. Monica October 15, 2012 - 15:45 Reply

  Daaaa la poza ma gandeam si eu in metrou :)) :)) Dar nu-i bai, am eu un sentiment puternic ca ne vom mai vedea! 🙂

  >:D<

  • Oana October 15, 2012 - 15:52 Reply

   Asa sa fie! Te pup1

 5. Savoir Faire October 15, 2012 - 15:45 Reply

  Cand eram mai mititel imi trecea prin cap ca daca ma voi duce in Africa, ma vor manca 😐
  😆

Leave a Reply