Oana Kovacs

11

Iar eu!

:))
De data asta nu a fost în scop pur narcisistic, ci pentru că m-am simțit cu musca pe căciulă citind postarea Denisucăi. Recunosc că nu m-am obosit până acum să îmi fac blogul ca la carte pentru că s-a născut dintr-o glumă și nu credeam că o să îmi placă așa mult activitatea asta.
Așa că m-am pus și mi-am făcut o pagină mare și lată (la propriu) despre mine, ca să știți cu cine aveți de-a face. Știu că nici acum nu e ca la carte, dar în scris îmi găsesc greu limitele, imaginați-vă acuma ce greu e pentru unii să mă convingă să tac :).
Sper să nu moară nimeni de plictiseală citind povestea vieții mele.  
V-am avertizat, da? Pe locuri, fiți gata, CLICK!

Update pentru postarea asta:
Mă duc la Starbucks Frappuccino Private Class! Yay!

Comments

Oana • June 7, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Amiuţa June 8, 2011 - 08:44 Reply

  No, deja simt ca te cunosc mai bine. 😛

 2. Oana June 8, 2011 - 11:01 Reply

  Îi bun atunci :).

 3. INTJ June 8, 2011 - 13:23 Reply

  "Dacă mă vedeți pe stradă (atenție că nu mai arăt ca-n poză din 2008 :D) și aveți chef să vorbim, trageți-mă de mânecă, sunt sociabilă și îmi place să vorbesc!" … neah! nu sunt eu sociabil. feisbuc si tuitar n-am … asa ca pot spune linistit ca de fapt nici nu exist, fiind doar produsul imaginatiei voastre. 😀

 4. Oana June 8, 2011 - 14:27 Reply

  INTJ, scrii, deci existi :-P.

 5. INTJ June 8, 2011 - 14:40 Reply

  @Oana – parca aia era cu ganditu' nu cu scrisu' … mai ales ca, daca de exemplu nu stii sa citesti hieroglife, atunci zici ca-s desene ne-animate in 3D … si deci inclusiv "scrii" poate fi (la fel de bine) doar perceptia ta. 😀 :))

  ps: sa nu zici acum ca gandesc … trust me: n-o fac! :))

 6. Oana June 8, 2011 - 14:48 Reply

  INTJ, asta cu scrisul era de la mine citire :)).

 7. INTJ June 8, 2011 - 14:59 Reply

  @Oana – "asta cu scrisul era de la mine citire" … un alt mod de a spune: "eu scriu si eu citesc" =))

  revenind la chestii serioase, eu unul prefer sa fiu invizibil … chiar daca nu-mi reuseste mereu. cand a aparut WOW, le-am scris si am intrebat daca platind abonamentul lunar am optiunea de a fi un fel de "fantoma" invizibila in joc, fara sa particip efectiv la el … iar cand mi-au raspuns ca nu se poate, m-au pierdut de client.

 8. Oana June 8, 2011 - 16:59 Reply

  INTJ, eu nu ma pricep la Wow, defapt la niciun joc pe pc :D, dar nu puteai sa iti faci un personaj de care sa nu te ocupi foarte tare, doar asa, ca sa observi?

 9. Nefersetty June 8, 2011 - 17:12 Reply

  Wow, la cate ne potrivim. 🙂 Iubesc cititul, cred ca am citit vreo 1000 de carti pana acum, imi place sa scriu proza,imi place mult de tot formatia Queen si Freddy. Bon Jovi la fel. Si ciocolata si pin-up girls iar la iarba si buruieni am alergie severa, numai ca la mine se manifesta pe piele. Imi ias urticarii de ma scarpin la sange.
  Suntem kindred spirits. 😆

 10. INTJ June 8, 2011 - 17:18 Reply

  @Oana – presupunand ca nu m-ar fi killer-it vreunu' doar asa de fun … poate ca puteai. da' ideea era sa nu pot fi vazut de ceilalti si nici sa nu pot interactiona in vreun fel (daca cumva as fi fost vreodata tentat) … un fel de "sa asculti iarba cum creste" la alt nivel.

 11. Oana June 8, 2011 - 17:24 Reply

  Vai Nefersetty, nu pot sa cred ca mai e cineva alergic la iarba! 😀 Nasol ca iasa pe piele. Bine, eu oricum is alergica la multe, dar asta la iarba e cea mai amuzanta, rad toti pe seama mea cand aud :)).
  INTJ, am inteles acum :).

Leave a Reply