Oana Kovacs

13

Ia mâna!

sursă foto

Am o problemă cu bădăranii. Una MARE. Nu îi suport și i-aș bate pe toți. Nu zic c-oi fi eu firavă, dar nici nu aș face față unei bătăi pentru că: 1. am crescut ca o mică pacifistă, deci, 2. nu-s antrenată pentru asemenea lupte :D.

Îs unii bărbați… mă rog, nici măcar nu merită numiți așa, care nu știu cum să facă să pună mâna. Ba mă trezesc cu câte o mână pe picior – și am obiceiul să reacționez isteric, ba cu una pe fund, ba cu una pe spate. Acum, din câte știu eu, corpul meu e proprietate privată, nu merg pe stradă cerșind atingeri și urăsc să pună mâna pe mine un necunoscut la care-i curg balele (la figurat vorbind).

Dar ce mă enervează cel mai și cel mai tare și mă duce la NSI, adică Nivelul Suprem de Isterie e că după ce atrag pe un ton frumos atenția individului în cauză și-i zic subtil să-și ia laba mizeră de pe mine, tot el are grijă să facă scandal și să se atace de parcă am fi implicați într-o tentativă de viol în văzul lumii și agresorul aș fi eu.

Așa că vă rog să nu permiteți la nimeni să vă atingă fără acceptul vostru. E lumea plină de bădărani, dar hai să nu îi încurajăm, dragelor! Și dragilor, că și pentru voi e postarea asta, nu stați impasibili când vedeți faze de genul ăsta pentru că prin aceiași situație pot trece și surorile, mamele, iubitele sau soțiile voastre.

Comments

Oana • November 16, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. danvian November 16, 2012 - 06:31 Reply

  Și acum, spune-ne ce ai pățit?

  • Oana November 16, 2012 - 08:07 Reply

   Două faze nașpa în două săptămâni… cam mult.

 2. Savoir Faire November 16, 2012 - 07:57 Reply

  daca as fi fost femeie i-as fi dat vreo doua perechi de palme peste botosani.
  Din cauza unora ca astia ne facem toti de ras.

  P.s nu am eu norocul sa ma pipaie o bunaciune sau o babornita instarita 😀

  • Oana November 16, 2012 - 08:07 Reply

   Nu-i așa simplu cum crezi tu. Cu palmele adică.

 3. O Oană November 16, 2012 - 10:32 Reply

  Mda… am dat şi eu de moşi libidinoşi care abia aşteaptă să te lase să urci înaintea lor în autobuz ca să te “sprijine” “părinteşte” cu mâna pe fund sau pe talie. Mai nasol e când idioţi din ăştia umblă în haită; nu prea ai cum să te războieşti cu unul dacă eşti singură şi dacă vrei să ajungi acasă cu toate părţile componente. Şi nu mă refer la puştani, pe ăia e uşor să-i expediezi.

  • Oana November 16, 2012 - 14:25 Reply

   Pai asta ii si problema mea, cu unii chiar nu aveam cum sa ne “luptam”.

 4. joe November 16, 2012 - 11:12 Reply

  Eu mi-as face o trupa de soc civila si le-as aplica astora niste corectii. Au ei gura mare dar poate fi inchisa.

  • Oana November 16, 2012 - 14:26 Reply

   Trupa de soc civila zici? 😀

 5. aA November 16, 2012 - 13:11 Reply

  cea mai tare faza a fost cand s-a asezat unul langa mine in firobuz si s-a revarsat peste mine, era el mare, dar s-a straduit sa ma cotropeasca. mda, in momentul ala mi-a parut rau ca n-am facut arte martiale sa-i fi spart putin gura. m-am mutat urgent pe alt scaun si l-am ignorat…nu merita sa-ti strici zenul pentru toti libidinosii!

  • Oana November 16, 2012 - 14:27 Reply

   Cand a incercat si pe mine unul mare sa se reverse… i-am tras un cot. In stomac :D.

   • aA November 16, 2012 - 15:13 Reply

    :))))))))))))))
    al meu era cam negru si cred ca-mi scranteam cotul la ce masa amorfa era!

 6. Monica November 18, 2012 - 18:11 Reply

  Baaai eu cand m-am mutata la Bucuresti am stat in chirie la un mos. Care in fiecare duminica aducea Ilene Cosanzene si dadea tv la maxim pe realitatea :)) si apoi imi spunea ca le-a chemat ca sa vada camera (mai avea o camera de dat in chirie) si eu eram asa fericita ca nu s a dat inca la mine, desi mereu ma intreba de ce stau cu cheia in usa mereu :))

  • Oana November 18, 2012 - 18:34 Reply

   Vai de capul meu :))). Subiect de blog mosulica :D.

Leave a Reply