Oana Kovacs

13

Ziua inepțiilor deschise

Azi am chef să fac schimb de roluri pentru că toată ziua îmi scriu inepțiile aici. Îmi scriu viața personală și povestesc ce gafe monumentale comit eu sau de ce inapți m-am lovit la interviuri. Sau peste ce babe am dat în tren. Sau ce vecini duși cu pluta am. Sau ce cadouri fac și ce surprize pregătesc. Ce mă bucură, ce mă supără, ce mă miră și ce mă frustrează.
Pe pagina despre mine ați citit mai multe decât știe maică-mea. Practic, sunt ca dezbrăcată :)).
Vreau și eu să mai citesc și vreau să știu de ce intrați voi aici. Ca să râdeți? Ca să plângeți? Ca să citiți sfaturi? Păreri despre cărți (cu astea stau rău lately)? 
Ce v-ar plăcea să vedeți și să citiți aici? Dar pe facebook?
Am hotărât că AZI e Ziua inepțiilor deschise și AZI comunicăm.
Pretty pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase! 🙂

Comments

Oana • June 14, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Corinna ;x June 14, 2011 - 21:16 Reply

  Imi place mult sa intru la tine pe blog pentru ca gasesc zilnic postari noi, şi descopăr din zi în zi că avem firi foarte asemănătoare (nu eşti singura care face gafe, nu eşti singura timidă, sau singura care nu toceşte ca să reţină informaţia..aş zice mai multe, dar poate altadata, pt că acum e prea târziu, şi nu mai funcţionez la fel de normal ca în general.)

 2. Oana June 14, 2011 - 22:18 Reply

  Corina, bine ai facut ca ai intrat si ai scris ca eu m-am uitat la tine pe facebook si pe cuvant ca mi-a scapat adresa blogului (ca la toata lumea ma uit la info sa vad asta).
  Ma bucur ca zici ca nu tocesti, skillurile astea o sa ajute enorm mai tarziu :). Cat despre gafe, avem tot timpul din lume. Pe mine m-a intrecut o prietena la gafa monumentala a vietii mele dar nu stiu cand primesc aprobarea sa scriu ce a facut :))))).

 3. Amiuţa June 15, 2011 - 06:20 Reply

  Mie mi-ai placut pur si simplu. N-as putea sa-ti spun vreun motiv anume…
  Si nu scrie ce vrem noi sa citim, ci ceea ce vrei tu sa transmiti. De ce ai schimba ceva la un blog care ne-a atras fara o intentie vadita in acest sens? 😉
  P.S. : Gata, stiu! Imi place ca scrii zilnic.

 4. andrei June 15, 2011 - 06:56 Reply

  Te citesc pentru ca:
  1. Aveam chef sa citesc un blog timisorean.
  2. Imi place cum scrii, ai un stil aparte…Don't ever change.

 5. Sălcudean Oana June 15, 2011 - 07:37 Reply

  Îmi place foarte mult stilul tău unic de a scrie, un pic ironic, amuzant, îmi plac întâmplările pe care le descrii, care mă fac să zâmbesc în fiecare dimineaţă când deschid blogul să văd ce ai mai scris 😀 Şi pentru asta te citesc în continuare! 😀

 6. ioanamiroiu June 15, 2011 - 09:02 Reply

  Pentru că-mi place, pur şi simplu. Îmi place stilul tău…natural. Da, cred că ăsta e cuvântul. Pentru că zâmbesc de fiecare dată când intru aici şi pentru că-ţi place ciocolata. Şi Marquez. Şi Bon Jovi 🙂
  În continuare…scrie tot cum simţi, pentru că tocmai de asta e aşa atractiv blogul, cred eu 😀

 7. ioanamiroiu June 15, 2011 - 09:03 Reply

  Pentru că-mi place, pur şi simplu. Îmi place stilul tău…natural. Da, cred că ăsta e cuvântul. Pentru că zâmbesc de fiecare dată când intru aici şi pentru că-ţi place ciocolata. Şi Marquez. Şi Bon Jovi 🙂
  În continuare…scrie tot cum simţi, pentru că tocmai de asta e aşa atractiv blogul, cred eu 😀

 8. Oana June 15, 2011 - 17:30 Reply

  Amiuta, multumesc. Nu vreau sa schimb oricum profilul blogului, dar eram curioasa ce anume atrage in mod deosebit cititorii :).
  Oana, ma bucur ca te faci sa zambesti, e o implinire asta.
  Ioana, adica de pe blogul meu iti plac barbatii? :))) Nu sterg acum commetul ca sunt ;la alt laptop si ma chinui cu el :D.

 9. INTJ June 15, 2011 - 18:00 Reply

  facebook n-am, vechime aici n-am … voi scrie data viitoare cand intrebi. 😀

  ps: "data viitoare" exclude varianta "citesti ce-am scris si mai intrebi odata" :))

 10. getatr June 15, 2011 - 18:12 Reply

  Mie îmi plac descrierile pe care le faci din viața de zi cu zi. Am descoperit de puțină vreme blog-ul tău și vin zilnic din curiozitate. Să văd ce ai mai descoperit, ce ai mai facut cu vecinii, prietenii. 😉

  Imi place stilul tău de a scrie despre subiecte, umorul, modul în care gândești și mai ales îmi place că te auto-dezvălui, ne lași să descoperim o parte a sufletului tău ceea ce, din punctul meu de vedere, cere mult curaj.

  Ține-o tot așa și mult succes în continuare!

 11. Oana June 15, 2011 - 20:23 Reply

  Andrei, mii se scuze, nu am apucat sa raspund mai devreme, am ramas fara baterie la laptopul la care eram. Ma bucur ca vrei sa citesti un blog timisorean, e my pride and joy ca e al meu :).
  INTJ, sper sa iti placa si sa "iti faci vechime".
  Geta, sunt fericita cand aud ca intrati pentru ca va place. Am spus intr-o alta postare, initial vroiam sa il las secret blogul, dar a devenit o parte din mine, ma arata asa cum sunt.

 12. ioanamiroiu June 16, 2011 - 18:57 Reply

  Hai că ai fost simpatică. Well, if you put it that waaay…:)))) Mai bine zis îmi place că-ţi plac bărbaţii ăia 😛

 13. Oana June 16, 2011 - 22:33 Reply

  Ioana, daca ajung sa vorbesc cu vreunul trebuie sa iau autograf si pentru tine :D.

Leave a Reply