Oana Kovacs

9

You can buy me with puppy eyes, I’m so cheap!

Știți melodia aia cu ”Buy me with a coffee”? Dacă nu o știți, o s-o știți de acuma.
Problema mea îs câinii. Da, am mai zis și o mai zic, îs iubitoare de câini, mai ales ăia obișnuiți/europeni sau cum le zice la rasa lor de câini foarte mega extra drăguți.
Dacă ești câine din-ăsta, de talie medie, cu părul scurt și ai și o moacă faină, încep problemele mele. O să mă uit adânc în ochii tăi și o să faci ce vrei cu mine. Poți să mă manipulezi liniștit, I am all yours. Dacă m-ai prins singură, îs șanse să mă conduci până la ușă (de acolo e Miki care-și apără teritoriul, deci faci cale-ntoarsă garantat) sau să mă faci să îți cumpăr ceva. Sau să vorbesc cu tine câteva ore cu tine în văzul lumii sau să stau să mă joc cu tine, să te mângâi pe burtica roz și să-ți pun mâna pe pernuțe (Miki nu mă lasă să îi ating pernuțele…). Dacă apuci să-ți lipești nasul tău rece și umed pe pielea mea, gata-s. Slabe șanse să opun eu rezistență la vreun tertip (nuuuuuuuuuuuu, câinii nu se folosesc de așa ceva, bad thought, go away!) dar în caz că fac asta, uită-te în ochii mei și menține-ți privirea. You can buy me with your puppy eyes, I’m that cheap!
Problema mea e că i-aș lua acasă pe mulți. Dacă-s singură nu știu cum mă controlez, odată a ajuns unul cu mine până la ușă și a plecat cu coada între picioare când s-a înfoiat Miki la el. Altădată mă ducea câte unul până în stație și stătea și la semafor cu mine să se asigure că nu trec pe roșu :)). Când îs cu Alex în schimb, avem cam același schimb de replici în 99% din cazuri: Eu – Uite cât îi de drăăăăăguuuuuuuuuuț! Pot să îl iau acasă?
El – Nu.
Eu – De ce?
El – Pentru că te scot ai tăi afară cu tot cu el și cu Miki.
Eu – Atunci îl luăm acasă, ăăăăăăăă, la tine!
El – Nu.
Eu – De ce?
El – Pentru că mă dau ai mei afară cu tot cu el și cu ăialalți câini.
Abia aștept să stau eu la casă. Visez la unul și pun pariu că nu o să mă mulțumesc cu atâta, dar pentru început e ok. Abia aștept să mă duc la un adăpost și să mă uit la căței și să iau și eu unul :). Deocamdată, ”joc” cum cântă Aerosmith – Dream on.
Voi visați la chestii din-astea oarecum banale (e un câine totuși, nu un lingou de aur) pe care nu le puteți avea?

Comments

Oana • July 3, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. INTJ July 3, 2011 - 17:39 Reply

  "e un câine totuși" … mai degraba "e o fiinta vie totusi" … cu implicatiile de rigoare.

 2. Oana July 4, 2011 - 05:58 Reply

  Da, INTJ, e o fiinta vie, am spus ca e ”doar” un caine pentru ca nu e ceva ce implica o cheltuiala enorma, nu e o casa, nu e o masina etc.

 3. andrei July 4, 2011 - 13:10 Reply

  da…visez la un labrador, dar nu ma lasa logodnica…
  oricum sunt pornit sa am un caine si "mobody can stop me". Chiar ieri i-am zis ca o sa imi iau un labrador…cand m-a vazut asa hotarat nu a mai zis nimic

 4. andrei July 4, 2011 - 13:11 Reply

  UPS…MY BAD: "Nobody"

 5. Oana July 4, 2011 - 15:20 Reply

  Andrei, so far, so bad, nimeni cu cățel :(.

 6. INTJ July 4, 2011 - 22:57 Reply

  @Oana – banii nu-s totul in viata … chiar daca N reclame ne explica faptul ca fara ei nu se poate trai. (imho) cheltuiala enorma e nimic in comparatie cu restu' … adica ce inseamna sa porti raspunderea pentru o fiinta vie (indiferent ca-i "copil", "animal" sau "planta"). banii ii poti castiga … viata n-o poti da inapoi (cand deja fiinta vie nu mai e vie).

 7. Oana July 4, 2011 - 23:19 Reply

  INTJ, dar eu nu te contrazic, sunt de aceiasi opinie ca banii nu-s tot. Nici eu n-as da Mikidoiu meu pentru toti banii din lume :). Din pacate inca nu pot avea un catel indiferent ca ma costa 1 leu sau 1 milion de euro :).

 8. INTJ July 5, 2011 - 15:11 Reply

  @Oana – banuiam eu ceva asemanator 🙂 … da' am vrut sa subliniez ca practic orice fiinta vie e ceva deosebit si, recunosc, m-am folosit de ocazia asta. :">

 9. dorapolicarp July 7, 2011 - 15:28 Reply

  Vai… Si eu sunt obsedata de caini, m-am regasit complet in postul tau :)) Dar numai de aia europeni, cum le-ai zis tu. Tot timpul ma opresc la ei, daca stau si ei cu mine le iau mancare si vreau sa-i iau acasa pe toti. Mi-am propus sa fac un adapost de caini cand o sa termin facultatea si o sa am bani de teren, si apoi sa profit de banii europeni 😀

Leave a Reply