Oana Kovacs

5

Vreme schimbătoare, soare cu dinți

Luni a fost soare, temperatura a fost vreo 17 grade de dinainte de prânz și destul de mult după și, totuși, pe stradă era plin de oameni cu căciuli groase și fulare. N-am idee de ce, eu am fost pe-afară tot într-o bluză subțire, uitându-mă destul de lung la ei și amintindu-mi strategia de primăvară a bunică-mii, care nu mă lăsa să ies undeva fără căciulă în luna martie, nici dacă afară se făcea plajă. 🙂

soare-dinti-vreme-schimbatoare

sursă foto

Și întotdeauna avea două scuze: ”Vremea e schimbătoare, azi îs 20 de grade, mâine poate-s două! Tu poartă căciulă și azi.” În avans, cum ar veni. :))

&

”Ăsta-i soare cu dinți.” Un fel de soare, da’ nu de plajă, așa că ia șuba pe tine.

Bunicile astea. 🙂

Comments

Oana • March 19, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Teodora March 19, 2015 - 11:17 Reply

  Mie mi-au lipsit aceste sfaturi “bunicesti” pentru ca am crescut in oras fara bunici 🙁

  • Oana March 19, 2015 - 11:40 Reply

   Si eu tot la oras am crescut, dar bunica-mea era cu gura pe mine. Uneori prea mult.

 2. Ioana March 19, 2015 - 14:35 Reply

  Uite azi ce rece e, dupa ce iesisem si eu zilele trecute in pijama afara. Glumesc. Nu sunt foarte de acord cu subele si caciulile dupa ce incepe sa se incalzeasca afara dar unii oameni pur si simplu nu se mai pot desparti de ele. Obisnuinta..

 3. Mihaela Alexandrescu March 21, 2015 - 11:38 Reply

  Eu am ramas cu ura fata de caciula tot din acelasi motiv. Aveam totusi o tehnica de a trece de coltul blocului (cand dispaream din raza vizuala a balconului de unde ar fi putut parintii sa se uite) si o scoteam. Nu prea aveam ce face cu geaca groasa din pacate. Asa ca de cand sunt mare, cum da soarele, cum bag gecuta de primavara 😀 Hahahahaha. Iar iarna port caciula doar daca este absolut necesar. Probabil ca sunt o ciudata pentru una dintre colegele mele de birou care poarta caciula si in INTERIOR. Dar obsesia curentului este o cu totul alta poveste. Sa vina soarele, zic!

  • Oana March 21, 2015 - 17:35 Reply

   Obsesia curentului. Of. Ma abtin, ca nu stiu cine citeste si ce idei isi face. :))

Leave a Reply