Oana Kovacs

Vaccin-pro-contra-studii-medicale
2

NU VREAU sa citesc studii

Pentru ca traiesc in tara care a inspaimantat Europa cu rujeola si pentru ca am copil mic, discutiile despre vaccinuri cu lumea din jur sunt inevitabile.

Si pentru ca razboiul pro si contra e la ordinea zilei, va zic din start ca eu sunt pro, la nivelul cel mai idiot, prin care ar fi musai sa treaca toti inainte de a decide daca hais sau daca cea.

Adica: eu nu mai vreau sa mai citesc studii despre vaccinuri. Am facut asta la un moment dat. Stiti ce am inteles? Exact ce a vrut sa imi spuna cel care ma ghida prin studiu… Si stiti de ce?

Pentru ca eu sunt un biet absolvent de Comunicare. Lucrez ca analist ESG, am ceva notiuni despre branding si ador sa citesc beletristica.

Ce ma recomanda, deci, sa citesc studii medicale complexe, sa le trec prin filtrul ratiunii mele si sa iau decizii bazate pe ele? Cam nimic, nu?

Exact de aia am renuntat sa le mai citesc si apelez la medicii de incredere din jurul meu. Nici casa nu am construit-o cu mainile mele, desi despre constructii am ceva mai mult knowledge prin prisma jobului. Nici de nascut nu am nascut singura acasa, desi teoria e simpla, nu? Ai un copil in tine, trebuie dat afara…

Ei bine, cred ca e clar de ce sunt pro vaccinare. Pentru ca am incredere in oamenii din jurul meu care dupa 6 ani de medicina, nu stiu cati de rezidentiat si mai multi sau mai putini de practica, ma sfatuiesc asa. Si pentru ca am mai multa incredere in experienta lor decat in zecile de ore de google ale oricarui expert care nici nu stie unde se localizeaza facultatea de medicina in orasul lui, dar mai sa fie capabil sa inteleaga mecanismul prin care functioneaza un vaccin, imunitatea de grup sau alte “minciuni” din-astea.

Vaccin-pro-contra-studii-medicale

Comments

Oana • April 24, 2017


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Alexandra April 24, 2017 - 15:07 Reply

    Dacă are facultate de medicina in oras, chiar dacă nu știe unde-i, e o treaba. Sa-i vezi pe cei care n-au nici măcar o filiala a vreunei alte facultăți dar ei sunt… pfoooa. Cum, doctorul ăla? Sau celălalt? Las’ ca știu ei mai bine…

  2. trenda May 10, 2017 - 15:52 Reply

    Gandesc asemenea tie! Cine sunt eu sa pun la indoiala experienta medicilor… eu sunt inginer. Nu mi-ar placea ca cineva care nu este avizat sa isi dea cu parerea despre munca mea…

Leave a Reply