Oana Kovacs

Vina

Azi am avut o zi ciudata. Incepand de dimineata si pana acum in toiul noptii cand stau cu laptopul in brate si fac bilantul.

Dimineata a inceput prost, m-am simtit rau si am fost toata lesinata, ca apoi sa fiu nevoita sa intru-n priza pentru urgentele de la job, ca la sfarsitul zilei sa imi fac 1000 de griji pentru un proiect si sa rezolv problema cu succes totusi. Si sa ma si sune o clienta sa ma intrebe ceva legat de pdf-uri (fara legatura cu serviciile oferite) pentru ca a observat ca stiu cum sa fac anumite “manevre” si sa ii explic si ei, ca la final sa imi spuna ca m-a sunat pe mine ca stia ca is de treaba si o ajut :), deci pana am plecat de la job, mi-a mai crescut ego-ul cu cativa centimetri…

Pana acasa am pus-o si de un shopping mic, continuat cu un… somnic, ca sa ma indrept mai apoi linistita spre birt unde am purtat dialoguri imaginare cu o amica despre cum pisicile noastre isi doresc sa rule the world si pregatesc exterminarea rasei umane atunci cand noi suntem pe la joburi sau pe la sucuri. Bine dispusa si amuzata m-am indreptat spre casa si evident, direct cu laptopul in brate.

Mess, facebook, blog si alte prostioare.

Si apoi discutie cu Delia pe mes, eu plina de verva, suferind de hmmmm… diaree verbala, revarsandu-mi suvoiul de idei pe tastatura si ea la webcam + tastatura. Si am realizat ca is o nesimtita. Nu sunt asa cum the best friend ar trebui sa fie. Ea e de cateva luni in Austria si eu inca nu mi-am luat un afusirit de webcam + microfon ca sa vorbim live, plus ca cireasa de pe tort e ca ea e singura persoana pe care o pot doar vedea, nu si auzi…

Si acuma ma simt vinovata, la inceput tot amanam sa cumpar webcam ca aveam alte planuri cu finantele, acuma am banii preagatiti si nu reusesc nicicum sa ajung sa cumpar asa ceva si singura zi in care puteam sa cumpar, am uitat!

Deci ma simt vinovata ca nu is capabila sa vorbesc live cu prietena mea cea mai buna de luni intregi. Si am 1000 de chestii de zis, ganduri si idei care se amesteca si vin gramada si nu am cum sa le exprim live de multe ori, ce sa mai zic in scris?!

Daca citesti, sa stii ca I am sorry (puppy dog eyes).

Comments

Oana • November 24, 2010


Previous Post

Next Post

Leave a Reply