Oana Kovacs

12

Vedetele și goliciunea

Deci vedetele astea nu-s normale.
A pățit-o una, a pățit-o a doua, a treia, a patra, a N-a și gagicile nu bagă la cap nicicum.
Măi drăguțelor (acuma vorbesc numai așa ca să mă aflu-n treabă, clar, n-am pretenția să-mi citească Rihanna blogul :D), voi nu v-ați prins că atunci când sunteți așa cum v-au adus mămicile voastre pe lume e mai bine să stați departe de camere foto? 
Miley Cyrus, Rihanna, Blake Lively și mai nu știu câte au apărut în poze făcute cu smartphone-urile personale în văzul lumii pe internet :). Acuma FBI cercetează cazul Scarlett Johansson care ghiciți ce-a făcut? Și-a tras niște poze goală în oglindă (d’oh!!!) cum îi stă bine oricărei actrițe de la Hollywood, precum B1tv ne arată. Și tot B1tv ne arată că au pozat-o și alții.
Acuma eu înțeleg că în intimitate fiecare face ce vrea, dar când ești vedetă și știi că s-a mai întâmplat chestia asta de un milion de ori (poze ”scăpate” online) chiar nu te poți abține? M-am săturat de fătuțe (de peste ocean, că ale noastre nu cred că s-ar plânge :D) care își fac o grămadă de poze dezbrăcate, din toate pozițiile, ori își pierd telefoanele, ori le sparge cineva mailul ori naiba știe ce mai fac și apoi se plâng că-s poze cu ele goale pe net și vor să-i dea în judecată pe cei care le afișează.
Eu m-am gândit la următoarea comparație: am un laptop. Pot să nu instalez niciun antivirus sperând că nu o pățesc sau folosesc un antivirus bun și știu că nu o să am surprize. 
V-ați gândit că poate în unele cazuri e totuși o strategie de promovare? 

Comments

Oana • September 17, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. iri September 18, 2011 - 04:24 Reply

  eu sunt aproape sigura ca e chestie de PR, mai ales in cazul celor care arata ft bine. pentru ca asa lumea poate sa vada, fara sa fie acuzate ca pozeaza in cine stie ce reviste si se vand pentru publicitate. asa o fac gratis :))

 2. Marian September 18, 2011 - 05:39 Reply

  unele?cred ca in toate cazurile…

 3. Oana S. September 18, 2011 - 08:41 Reply

  Nici că îmi mai aduceam aminte de ea dacă nu citeam postarea ta :)) da, strategie de promovare, clar. Mai ales pentru unele care n-au mai apărut în vreun film sau care n-au mai scos ceva nou de secole. Așa, ca să nu uite lumea că mai există și ele.

 4. a-z September 18, 2011 - 19:27 Reply

  of course!
  bine, nu stiu in ce masura la toate, sau in majoritatea cazurilor similare, dar in suficient de multe, da. victimele anuntate in presa, sunt de fapt cele care se simt intrate intr-un con de umbra si se vor iesite! la lumina, in vazul tuturor, chiar de-s cum le-a facut mama lor. dar si aflate-n ipostaza asta, de propria lor manuta si telefon, apoi e chiar penibil.

 5. Oana September 19, 2011 - 05:43 Reply

  Iri, da, si eu gandesc cam tot asa. Ce trist mi se pare.
  Marian, mda, adevarul probabil asta e.
  Oana, pentru alea uitate de lume pozele striga ”diperare” :)).
  a-z, penibilute rau :D.

 6. Amiuţa September 19, 2011 - 05:49 Reply

  Strategie de promovare, clar!
  P.S. : Sunt dezamagita ca Sean a zis ca Scarlett e proasta… 🙁 Mie-mi placea fata asta.

 7. Oana September 19, 2011 - 08:36 Reply

  Si mie-mi placea de ea, dar la faza cu pozele m-a dezamagit. Daca Sean zice ca e proasta… :D.

 8. hapi2233 September 19, 2011 - 12:05 Reply

  Si eu cred ca e vorba de PR. Pana la urma vorbim de vedete din show bizz, nu de Patriarhul Bisericii Ortodoxe 😉
  Ce se intampla daca daca le (mai) vede cineva fundul, sanii? 😀

 9. Oana September 19, 2011 - 15:04 Reply

  Lol, Hapi, mai cei din BOR lipsesc :)).

 10. adizzy September 19, 2011 - 20:03 Reply

  well tanti arata bine :)) dar da, nu inteleg ce e in capul lor de isi fac poze goale, adica na ai oglinda pentru aia, sau ce e asa fascinant la cum arati tu gol si sa si pastrezi pozele ca aia e za issue. So, ca si restul, votez pe reclama. A facut multi barbati fericiti

 11. Corinna ;x September 19, 2011 - 20:51 Reply

  E 100% strategie de promovare. Cum ai spus si tu, se intampla chestiile astea mereu, e imposibil sa nu isi dea si ele seama ca nu poate sa iasa nimic bine din faptul ca pozeaza goale in fata oglinzii. Deja devine un cliseu, ar trebui sa inceapa sa fie mai creative 🙂

 12. Oana September 19, 2011 - 22:20 Reply

  Adriana, daca le vroia numai pentru ea cred ca le facea, le vedea si apoi delete ca stie ce pericol o paste :D.
  Corina, sa stii ca ar trebui sa vina cu ceva nou :))).

Leave a Reply