Oana Kovacs

4

Vand rinichi, cumpar cadou!

Da, am scris bine, rinichi, nu ridichi :).

Pentru ca in curand (adica doua luni si cateva zile!) e ziua lui Alex si pentru ca in cateva zile imi voi primi cadoul meu de ziua mea (la o luna si 3 zile dupa, dar cui ii pasa, mergem la Bon Jovi!!!) am inceput sa ma panichez ca nu am nici cea mai vaga idee ce cadou mega extra fabulos as putea sa ii fac si eu lui ca fie si el la fel de fericit ca mine de cadoul lui.

Da… stiu ce isi doreste, Porsche Cayenne sau Subaru Forrester dar culmea, anul asta, nu imi permit :))). Si chiar vreau sa fie un cadou formidabil!!! De asta m-am gandit sa-mi vand un rinichi ca sa fiu sigura ca pot sa iau un cadou de neuitat, altfel, sunt in pana TOTALA de idei and I really mean it!

HELP!

Comments

Oana • January 28, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Lindaaa January 29, 2011 - 20:47 Reply

  aww, true love :-)) idei ar fi destule, cred ca Alex ar intelege daca anul asta nu ii iei Porsche 🙂 Good luck!

  http://www.ehow.com/list_7465159_original-gift-ideas-boyfriend.html (m-a molipsit un baiat din camin cu eHow-urile astea, scuze)

 2. Oana January 31, 2011 - 17:16 Reply

  Linda, merci! Am studiat linkul ala si toate celelalte cu boyfriend ideas :D.
  Cum e la Londra??? Danish dream a devenit british dream?

 3. Andreea G February 3, 2011 - 21:54 Reply

  Hmmm…idei de cadou pt boyfriend, tough subject. M-am gandit, dar din pacate nu am nicio sugestie utila. Dar ar fi fain daca ai scrie tu un post despre idei de cadouri pt boifrienzi :))

 4. Oana February 3, 2011 - 22:23 Reply

  Andreea, eu consider ca am avut cateva idei faine, o sa scriu un post :). Poate facem un brainstorming si ma loveste aceea sclipire care imi va spune ce ii voi lua eu anul asta la Alex!

Leave a Reply