Oana Kovacs

frezii-miros-divin
3

Update

A trecut o lună sau mai bine de când n-am mai dat pe aici.

Zilele trecute am deschis panicată un mail de la GoDaddy convinsă că n-am plătit domeniul și mi l-a luat vreun spammer care acum spală pe jos cu numele meu. :)) N-a fost să fie, așa că nu m-am obosit să-mi deschid propriul blog.

Parcă aș scrie, parcă nu. Parcă-s atâtea de făcut că-s copleșită. Vine primăvara și pentru prima dată în 10 (11, 12?!) nu simt fizic schimbarea. Fac un (mult blamat) tratament pentru alergie și funcționează, așa că nu mai am motive să fug de la lucru și să mă închid cu șapte lacăte în casă, cum obișnuiam să fac.

Am de lucru la lucru, am de lucru acasă, am de lucru în casă; observați nuanțele?

Gătesc. Des și uneori prea mult.

Nu prea citesc, nu prea scriu. ”I-au murit pasiunile”, o să ziceți, doar că nu-i așa. Pur și simplu îmi fac timp pentru alte lucruri. Am în continuare o mie de păreri despre orice, dar nu și o sută de tentative să mi le scriu. Citesc mai mult despre funcționarea corpului uman decât beletristică, așa că n-am ce povesti aici toată ziua.

Mi-am luat flori la ghiveci și am primit unele și de 8 martie. Sper să reușesc să le țin în viață, că toate experimentele mele floricole de la bloc au eșuat și eu chiar aș vrea să am parte de verdeață și în casă și afară.

(Așa ceva mi-aș dori în curte… acuma să vedem dacă oi reuși vreodată:

frezii-miros-divin

Mă pregătesc de o mini vacanță (mai trei săptămâni!), apoi de o călătorie de lucru, abia aștept să pășesc în aeroport, parcă n-am plecat undeva de două vieți și n-am mai călcat într-o țară nouă de o mie de ani. Și apropos de asta, suntem în martie 2016 și eu nu v-am povestit încă de vacanța din Italia din octombrie 2014. La un moment dat mă hotărâsem să scriu pentru Ghiduri Turistice, dar n-am avut timp și/sau chef.

Planurile mele de viitor? Să merg la expoziția ”de corpuri” și să mă împrietenesc cu vreo băbuță care are multe flori ca să îmi vândă niște secrete. Viitorul se construiește pas cu pas. 🙂

 

Comments

Oana • March 15, 2016


Previous Post

Next Post

Comments

 1. zgomotoasa March 15, 2016 - 23:16 Reply

  În starea asta sunt și eu – lene de scris și chef de altele, dar poate ne vedem joi 🙂

  • Oana March 16, 2016 - 10:04 Reply

   He, he, ar fi fain. Eu merg seara.

 2. Bookish March 17, 2016 - 13:12 Reply

  Cred că e ceva în aer că şi eu scris mai puţine recenzii ca de obicei 😛

Leave a Reply