Oana Kovacs

Unii nu pricepe

Din seria – “oameni nebuni de care ne lovim prin intermediul joburilor fabuloase pe care le avem si care ne streseaza” – am si eu o scurta povestioare cu o doamna si o chitanta.

Doamna in cauza – sa ii zicem “Iridenta”, m-a tinut pe mes cate 20 de minute, doau zile la rand(id-ul de job, sa nu creada careva ca am timp de povesti la job :))) ca sa imi ceara socoteala pentru o chitanta cu care eu nu aveam treaba. Ii explic o data, de doua ori, de trei ori, de patru, cinci, 100 de ori… ea nimic…. nu si nu, vrea o explicatie. Imi intreb colega de birou, care imi explica si ea mie ca afurisita de chitanta e ilogica in operatiunea bancara desfasurata de Iridenta fata de noi, ii explic mai departe Iridentei, degeaba. Ii zic ca numerar=cash=bani in mana pe care nu am cum sa ii dau, eu fiind in Timisoara si ea in Cluj, deci ii dau prin bancam deci nu vreau nicio chitanta. Ea nu si nu… imi trimite chitanta… Ii spun impreuna cu colega mea, ca o vom rupe si ea accepta :)).
Si finalul incredibil, tot de la doamna “Iridenta” citire: “Doamna, de doua zile ma tineti din lucru si nu imi fac treaba din cauza dumneavoastra!!!”
Oare trebuia sa ii zic ca eu sunt doamnisoara, nu doamna? 🙂

Comments

Oana • May 15, 2010


Previous Post

Next Post

Leave a Reply