Oana Kovacs

rochie-mov-kurtmann-stradivarius
2

Una din cele mai frumoase zile (despre nunți numai de bine azi)

O să fac o varză din postarea asta, presimt, așa că go on și criticați, îmi torn singură cenușă-n cap (nu gheață) din start.

Am vrut să vă explic mai târziu ce-i cu titlul, dar nu, una din cele mai frumoase zile de anul ăsta și nunta minunată la care am participat merită mai mult: ca să vedeți că am și ceva bun de zis despre astfel de evenimente. Sincer am mari dubii că mă mai distrez vreodată așa bine la o nuntă (cum m-am distrat de altfel și la Delia și Andreea). A fost EXCELENT. Oameni puțini și dragi, mâncare bună, atmosferă faină, emoții din-alea bune (am plâns IAR!) și DANS. Trebuie să o zic în engleză: I literally danced the night away. Și au fost așa mulți oameni importanți prezenți, că mai mulți numa’ la nunta mea mai strâng. Deci a fost atâta de fain încât mai că-mi vine să zic că m-aș mărita și eu. A fost așa de bine și de frumos și nu-mi vine să cred că a trecut. Una din cele mai frumoase zile de anul ăsta. Ar trebui să se întâmple ceva super important ca s-o întreacă. :)

Vreau să vă arăt câteva fotografii făcute în ceea ce probabil a fost ultima dată când am fost domnișoară de onoare (am scăpaaaaaaaaaaaaaat!!!).

Treaba a fost cam așa: miresei i-a fost frică să-mi zică aproximativ în ce culori trebuie să mă îmbrac, susținând că sigur nu-mi plac. Wellshe had a point! Roz și mov! Dintre toate culorile de pe lume… roz și mov.

Dar eu am fost pe fază și-am găsit rapid ceva mov pe gustul meu. Și anume rochița asta de la Stradivarius vândută pe Kurtmann. Evident, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și când a veniț țolu’ am constatat că e foarte drăguț și… nici într-un caz pentru mine, lată-n șolduri. Cât e ea de drăguță (rochița) și cât îs io de simpatică, stătea mulatăăăăăăăăă pe mine ceva de speriat, când de la talie în jos trebuia teoretic să vină cumva… nu strâmtă. Așa că am apelat la prietena Tomată, care, vrând-nevrând, mi-a făcut dintr-o rochie alta. Am cumpărat un material asemănător și o culoare care să se potrivească, am consiliat psihic mireasa pregătind-o pentru ce va urma (încă trăiesc, deci a fost mulțumită), m-am pisicit pe lângă Andreea, am sperat să n-o nenorocesc (țoala) și… a ieșit ce se vede mai jos:

rochie-mov-kurtmann-stradivarius

rochie-stradivarius-classy-purple

(mi-am îndeplinit rolul fără crâcnire, a se consemna!)

rochie-stradivarius-mov-kurtmann

Scuze de calitatea pozelor, n-am avut răbdare să aștept după cele de la fotograf și-am ținut morțiș să vă arăt creația mea unicat Kurtmann cu Scufiță. :))

Cred că e evident că mi-am auzit o tonă de miștouri de la unii din cauza rochiei mooooooooooooooov (și vaca Milka e mai mov ca mine cu rochia asta). Dar a fost distractiv. Oricum n-am purtat rochia decât până la restaurant pentru că… după cum zicea și mireasa mea ungur, mie NU ÎMI PLACE culoarea mov. (Face omul compromisuri în viață…)

Și pentru că totul a fost planificat în detaliu pentru nunta asta, am vânat și un accesoriu ieșit din comun. Am vrut neapărat colierul statement de la Zara pentru că nu mi-am putut dezlipi ochii de la el când l-am văzut online. Mmmmmbine… recunosc că nu l-am luat numai pe ăsta, dar vi-l arăt altă dată pe celălalt, ca să nu mă certați pe motiv că am sărit calul.

colier-statement-zara-kurtmann

Aaaa, și-am avut și-o petrecere de burlăcițe scurtă și drăguță, special planificată pentru ungurul meu favorit din întreaga lume (unde am îmbrăcat pentru prima și singura dată rochița asta, pe care nu știu UNDE o mai pot purta):

_DSC9627-3

_DSC9630-3

Și gata. Sunt pregătită să-mi aștept fina când o fi să vină pe lume. Ăla da’ rol important. :)

Comments

Oana • September 1, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Teodora January 4, 2015 - 12:04 Reply

    Mie imi place cum iti sta. 😀 te prinde combinatia

  2. Oana January 4, 2015 - 16:10 Reply

    Merci, Teodora!

Leave a Reply