Oana Kovacs

Un fard sau o carte?

Cum zilele astea m-am tot plimbat pe bloguri pe care le-am “rasfoit” pret de multe pagini, am intalnit la multa lume o leapsa unde una din intrebari era “Ai da bani pe un fard sau pe o carte?”. Ce am retinut si eu ca toate femeile, fix ce ma interesa :))).
Si desi nu ma intreaba nimeni pe ce as da eu banii, eu tot zic.
In momentul asta nu stiu daca ar fi cazul sa dau banii pe o carte (desi am citit o recenzie care m-a pus pe ganduri cu “Adam si Eva” de Liviu Rebreanu) pentru ca am atatea incat nu am unde sa le pun. Ai mei mi-au facut cadou colectia Adevarul (“100 de carti de citit intr-o viata”), dar inainte de asta oricum aveam biblioteca plina cu o gramada de titluri cumparate de ei in tineretile lor plus carti cumparate de ei pentru mine in copilarie plus carti pe care dadeam eu banii in adolescenta (da… pe asta cheltuiam eu bani multi ca atunci nu erau inserturile din ziare) plus carti pe care am dat banii ca m-am indragostit de ele plus cele primite cadou, plus o mare de carti de la o prietena draga care mi-a facut o bucurie imensa cand mi le-a oferit.
Totusi, nu as arunca bani (multi) pe farduri :)). Nu zic ca nu dau bani, dar avand in vedere ca promovez stilul natural, ma fardez cu adevarat raaaaaaaaar. Fonduri de ten, pudre, farduri de ochi – in general le arunc aproape nefolosite si expirate. La mine, machiaj = rimel, blush si ruj/luciu de buze in 95% din situatii asa ca prefer sa nu fac investitii mari in ceva ce nu folosesc. M-am gandit si e totusi ceva ce nu folosesc zilnic, dar am acasa tot timpul – tus negru si ruj rosu (pin-up lovin’).
Deci, desi nimeni nu m-a intrebat, nu doar ca am raspuns, dar am si batut campii (cu gratie :), sper).
Sursa foto

Comments

Oana • March 23, 2011


Previous Post

Next Post

Leave a Reply