Oana Kovacs

10

Cu ce mi-am umplut borcanul

borcan-agenda-lucruri-pozitive-ianuariesursă foto

Nu mă refeream la primul meu album de manele ci la borcanul pe care mi-am propus să-l umplu cu bilețele cu întâmplări frumoase și așa-zise chestii pozitive. Vă ziceam în 4 ianuarie că nu mi-am pregătit până la urmă borcan, ci doream să scriu într-o agendă și încă notam în… Google Docs. Well, cred că rapid după ce-am scris m-am și simțit jenată de lenea mea și-am pus mâna pe-o agendă faină primită mai demult care zăcea nefolosită (era păcat) și-am transformat-o în micul meu jurnal de bucurii.

Și-n caz că vă-ntrebați cu ce am umplut borcanul meu imaginar, adică foile agendei mele colorate, well… cu oameni. La sfârșit de lună m-am gândit că ar fi drăguț să dau raportul și deși postarea mea de ieri a fost un pic deprimantă azi am realizat că totuși nu stau așa rău având în vedere că (aproape) toate lucrurile care m-au făcut fericită în 31 de zile sunt legate de unele persoane din jurul meu.

Și dacă sunteți curioși, nu-s în grafic cu cărțile (my bad). Ideea-i că trebuie să bag la cap (știu teoria, stau prost cu practica) că unii oameni intră în viața noastră doar ca să iasă după ceva timp. Și indiferent cât aș vrea eu să fie totul roz zi de zi, nu se poate. Și totuși, în ianuarie am găsit minim 31 de motive pentru a zâmbi (în unele zile am scris chiar mai mult decât am planificat).

Îs curioasă cum stați și voi după prima lună a lui 2013. Și dacă v-ați ținut de rezoluții :D. (Nu-mi spuneți Curiosu’ roade osu’ sau Curiozitatea a ucis pisica – nu ajută în cazul meu.)

Comments

Oana • January 31, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. O Oană January 31, 2013 - 08:31 Reply

  Eu m-am ținut de scris. Alaltăieri a fost o lună de când am scris zilnic în agendă. N-am scris numai bucurii, ci 2-3 fraze ca să rezume ziua respectivă.

  • Oana January 31, 2013 - 12:34 Reply

   Eu chiar in 1 am inceput. Am dat detalii asa pe scurt pentru fiecare zi.

 2. Cristina Cioba January 31, 2013 - 12:02 Reply

  Borcanul meu are vreo 40 de biletele…decent, zic eu:D insa am scris doar lucrurile care am considerat ca sunt importante:)

  • Oana January 31, 2013 - 12:36 Reply

   Eu am scris si chestii importante si maruntisuri.

 3. Andra :) January 31, 2013 - 16:37 Reply

  Cu rezoluţiile pot să zic că sunt pe drumul cel bun 🙂 Adică fac chestii în sensul ăsta, dar încă nu mi-am îndeplinit 100% dorinţele. Încet-încet, dar sigur 🙂

  • Oana January 31, 2013 - 17:53 Reply

   Si eu cu rezolutiile cam tot asa stau.

 4. Iulia Nanescu January 31, 2013 - 19:16 Reply

  Cu rezolutiile sunt grafic. Sper acum sa mearga la fel de ok si in lunile urmatoare. Cel mai bine stau la capitolul: sa cunosc oameni noi. Am descoperit recent cateva persoane extrem de motivate si dedicate job-ului lor care m-au facut sa imi recapat elanul din urma cu 3 ani 🙂

  • Oana January 31, 2013 - 20:21 Reply

   Ce fain 🙂

 5. vienela February 1, 2013 - 15:19 Reply

  Am avut si zile in care nu am notat nimic, dar numai din cauza ca eram prea obosita. Nici la capitolul carti nu stau prea bine. Si incepusem anul in forta, dupa prima saptamana aveam deja 4 carti citite. :((

  • Oana February 1, 2013 - 19:44 Reply

   Wow, dar inca esti in grafic cu cartile. Eu is cam in urma.

Leave a Reply