Oana Kovacs

6

Ucigașii din sânul familiei

În familia prietenului meu se-ntâmplă ceva demn de Criminal Minds, pe cuvânt!
De câteva zile îmi șuieră pe la urechi diverse zvonuri – cum că ar fi, că n-ar fi, că trebuie făcute dispărute. Și eu, cum îs curioasă, am întrebat, că prefer să aflu de la sursă, nu deodată cu restul lumii, când o fi cazul deja la știrile de la ora 5! (Eu oricum aș afla chiar mai târziu că nu-s fană televizor…)
Și evident că nimeni nu vrea să-mi dea și mie o informație întreagă, așa ceva mai rar, de parcă aș scrie pe blog sau ceva :D.
Până la urmă, am decis că trebuie să iau taurul de coarne și să merg direct la suspecți să-mi spună ei ce se întâmplă atât de grav!
Și mi-au zis ce metode de asasinare a victimei au încercat – bombardare cu bombe artizanale (și ăsta a fost doar începutul)! Niciun efect. Afumare home made – nimic!!! Inundație cu speranța de înecare – degeaba…! Otrăvire cu substanțe care ar ucide și un elefant, fără folos! Victima luptă în continuare, are o forță supra-omenească și se zbate pentru viața ei.
Cine știe cum se poate scăpa de cârtițe totuși? 

Comments

Oana • July 8, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. paispe net July 9, 2011 - 08:46 Reply

  Mie mi-a prins cateaua la tara o cartita. Am o corcitura de rottweiler cu husky.

 2. INTJ July 10, 2011 - 03:08 Reply

  rame vii, care-au facut baia-n otrava … de preferinta cat mai aproape de "locul de munca momentan" al "dusmanului". om fi noi romanii fruntasi la infulecat … da' mai avem mult pana s-ajungem din urma cartitele.

 3. issa July 10, 2011 - 10:08 Reply

  Si eu sunt interesata ! 😀
  Cainele meu le aliniaza in pavilion…bine ca nu le expune pe pernele mele albe !
  In fiecare dimineata mai apare cate un musuroi iar eu privesc disperata cum imi distrug iarba si florile…dar parca mi-e mila de ele sa le extermin…vreau doar sa plece din gradina mea .

 4. Amiuţa July 11, 2011 - 06:16 Reply

  Au avut si ai mei problema asta, insa au cumparat o treaba dinaia cu ultrasunete, pe care se pare ca aceste minunate animalute nu le suporta. 😉
  Mai multe informatii la Dedeman. :)))

 5. Oana July 11, 2011 - 19:19 Reply

  Thanks! Transmit mai departe :D.

 6. Coana Anca față cu linia de tramvai | Oana Kovacs

Leave a Reply