Oana Kovacs

2

Tot de la dentist

Dacă tot am povestit ieri cum a decurs albirea, să-mi continui ideea și să vă zic ce mi-a plăcut și ce nu mi-a plăcut la cabinet. O să o iau din nou în ordine cronologică.

În primul rând, am apreciat oferta cu 90% reducere :D. Eu am luat două vouchere, unul pentru mine și unul pentru prietenul meu. Ne-am programat amândoi în aceiași zi, unul la ora 4 și altul la 6 pentru că procesul durează cam două ore, în teorie. El a mers primul și din cauza faptului că a apărut o urgență, a trebuit să plece după tetartraj și curățare. Foarte frumos a fost că l-au reprogramat pentru albire.

Cum spuneam, el pe la 5 a tăiat-o și la 6 m-am dus eu. M-am prezentat, ca să aflu că nu am cine să se ocupe de mine pentru că doctorul a plecat, presupunând că dacă Alex nu a stat… nu știu. Că eu nu apar sau ceva. Eu m-am dus într-un suflet acolo degeaba (veneam fix din cealaltă parte a orașului). Deși aveau numărul meu de telefon, nu m-au sunat și s-au bazat că nu vin. Asta m-a cam iritat, dar m-am calmat pentru că domnișoara de acolo a fost drăguță și și-a cerut scuze, cum era normal. M-a reprogramat și m-am prezentat iar după o săptămână.

sursă foto

(Exact cum se vede în fotografie se procedează la dinți. Doar că eu am avut gelul de sub gingii albastru – cel care s-a întărit și aparatul de ținut buzele îndepărtate alb.)

A doua oară m-a sunat să verifice dacă vin și m-a întrebat dacă pot ajunge mai repede pentru că doctorul e disponibil. A fost foarte bine pentru mine, că am reușit să ajung. Am completat niște formulare referitoare la problemele de sănătate avute și mi-am dat acordul pentru albire. O chestie foarte bună, zic eu.

Dentistul a venit, a făcut cunoștinșă cu mine – o bilă albă, și ne-am apucat de treabă. Tot procesul a durat puțin peste o oră și dentistul a fost drăguț, mi-a răspuns la întrebări și mi-a explicat ce face. La final, mi-a spus că mă pot întoarce oricând pentru o nouă albire. Eu, din tot ce am citit (m-am documentat :D) știu că NU e ok să se facă albiri des pentru că afectează smalțul dinților. El a zis că nu, dar eu rămân la părerea mea. La final i-am cerut o carte de vizită, pentru a oferi datele de contact ale clinicii celor care ar putea fi interesați. El nu știa dacă mai au sau nu și domnișoara de la recepție mi-a dat o… carte de vizită. Mă rog, o chestie scoasă la imprimantă care nu face cine știe ce impresie.

Partea bună e că e curat cabinetul, arată foarte bine și angajații sunt foarte profi și prietenoși. Prietenul meu și-a făcut și el albirea în cele din urmă și a fost și el încântat de servicii; ceea ce m-a mirat pe mine a fost că, deși el avea două carii mici, nu i s-a propus o programare pentru a rezolva problema.

Deci, servicii bune, promovare mai proastă :).

Comments

Oana • June 15, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Andra June 15, 2012 - 08:49 Reply

    Eu cand mi-am facut albirea a zis ca sa las sa treaca macar 6 luni pana la urmatoarea (daca o mai vreau).

    • Oana June 15, 2012 - 09:02 Reply

      Mie mi-a zis ca pot oricand, dar eu oricum nu-mi fac repede ca nu se vede mare lucru :)).

Leave a Reply