Oana Kovacs

1

The facebook issue & the messenger issue

Adică problema cu facebooku’. Dar și cu messu’.
Fix de aceiași chestie a scris recent Cristina. Și zic și eu acum, că am mai multe ”cereri de prietenie” pe facebook pe care le țin pending că tare am impresia că e cineva care citește pe aici, dar nu-s sigură :). Dați-mi un mesaj mic să știu, că nu-s antisocială, dar nu dau accept celor care vor să le dea la număr prietenii și încerc să mă feresc de conturi fake că știu niște obsedați care stau toată ziua pe facebook să se uite la poze cu alții (pe bune!) – nu că m-ar ajuta să mă feresc, dar de-al naibii, nah! :))))
Încă ceva cu facebook, dacă profilul prezintă ”activitate suspectă”, de exemplu logări succesive la durată mică de timp, din țări diferite, facebook te trage de mânecă :). Aviz amatorilor de spart conturi :)).
Și cu mesul… dacă tot insistă cineva să-mi spargă parola, măcar să intre pe invisible că oamenii care mă cunosc știu că uneori e imposibil să fiu online neavând iphone sau alt gen de telefon dăjdept.
Cam atâta deocamdată, dacă mai e ceva de zis, trageți-mă de mânecă, asta m-a ”durut” acuma pe loc.
P.S. Încă-s ”traumatizată” de Bon Jovi și nu pot să leg două cuvinte referitoare la eveniment, de aia și poza aferentă :D.

Comments

Oana • July 12, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Miştotică July 13, 2011 - 08:56 Reply

    Ştiu câţiva obsedaţi din ăia :)) .

Leave a Reply