Oana Kovacs

14

Tatuate și-nsprâncenate

Vai, dragi domnițe și domnișoare, vă rog, nu vă mai radeți/epilați și apoi tatuați sprâncenele că în mai puțin de 0.5% din cazuri rezultatul e frumos și artistic. Mai ales dacă n-aveți bani și faceți economie, riscați să aveți sprâncene verde marinar (știți voi – ca tatuajele alea cu o ancoră și cu ”Te iubesc, Mărioara”) toată viața și să vă înspăimântați iubitul/soțul în nopțile romantice.
Știu că e o chestie de gusturi și că fiecare generație a avut un trend, dar ăsta cu tatuarea mi se pare epic fail, mai presus decât epic fail, mama tuturor failurilor epice din domeniul frumuseții. Acum, când se pot pensa într-o grămadă de forme, când se găsesc o grămadă de cosmeticiene pricepute, acuma să chelim și zona aia pentru niște sprâncene care arată de parcă le-ar fi făcut un copil de 2 ani cu markerul într-un acces de veselie isterică? Nuuuu, nu, nu! 
Recunosc că nici eu nu-s mulțumită de sprâncenele mele 100%, și în clasa a 8-a le-am nenorocit de erau jalnice, da’ am scuza vârstei :)).
Atașez aici o ”poză” cu diverse tipuri de sprâncene, poate se inspiră cineva din ele sau poate are contra argumente cineva la supărările mele :D. (Mie personal îmi plac cele ale lui Marilyn doar că un pic mai ”nesălbăticite”, vouă?) Dintre contemporanele noastre mi se par horror cele ale lui Kristen Stewart, că ea oricum n-are nicio expresie facială, păi nici liniile alea nu o ajută… Și frumoase le are Angelina Jolie, zic eu.
P.S. Singurele sprâncene tatuate care mi-au plăcut și mi s-au părut faine (adică nu m-am prins că-s tatuate) sunt la Corina (www.pasagera.ro) – că trebuia să existe și o excepție de la regulă :).

Comments

Oana • July 14, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. andrei July 15, 2011 - 08:37 Reply

  Niciodata nu mi-au placut femeile/fetele cu sprancenele tatuate sau facute cu markeru sau cum i-o zice.
  Cunosc multe persoane care dupa ce s-au pensat nu le-au mai crescut sprancele si atunci apeleaza la aceste solutii

 2. Amiuţa July 15, 2011 - 09:46 Reply

  1. Prima oara cand mi-am luat soarta in maini si m-am pensat au iesit drepte. Abia am asteptat sa-mi creasca, sa fie curbate (nu stiu ce a fost in capul meu).
  2. Mie-mi plac sprancenele lui J. Lo. 😀

 3. Oana July 15, 2011 - 09:55 Reply

  Andrei, teoretic nu ar trebui sa inceteze cresterea dupa pensare. Si da, arata horror cu "markeru'" :D.
  Amiuta, si mie prima data mi-au iesit niste chestii. Prietena mea cea mai buna s-a speriat cand m-a vazut :)))).

 4. CARMEN July 15, 2011 - 19:19 Reply

  sunt atâtea nebune (cu bani) care cred ca daca-si fac linii sunt mai frumoase, dar se urâtesc si mai si :)) Aici o multime de exemple de caricaturi 😀
  În Germania este celebru cazul Danielei Katzenberger, care din dorinta de a se face mai frumoasa, a apelat la serviciile unei cosmeticiene care i-a tatuat sprâncene… mult mai sus decât locul lor normal. Dupa ce toata Germania a râs (Daniela este moderatoare a unei emisiuni tv) a platit bani grei si a suferit mult, pentru stergerea prin laser a tatuajelor si retatuarea unor sprâncene "normale" :)) (aici poze)
  Parerea mea este ca nimic nu e mai frumos ca naturalul! (un pic de ruj, un pic de rimel, este ok, dar nu mai mult!)
  Este binecunoscut faptul ca "frumoasele" vedete, sunt asa doar dupa ce sunt machiate si fotografiile sunt corectate; daca le-ar fotografia cineva când se trezesc din somn… nu ai crede ca este vorba despre aceeasi "frumoasa". Exemplu Katy Perry

 5. Oana July 15, 2011 - 22:02 Reply

  Carmen, am google-it-o pe Daniela Katzenberger, vai de mine, e groaznica, avea sprancenele ca papusile mele de la Aradeanca :)))). 100% de acord cu naturalul. Dupa o tona de machiaj, cand te vad oamenii fara risca ori sa se sperie (cazul rau) ori sa nici nu te recunoasca :)).

 6. Neffy July 15, 2011 - 23:14 Reply

  Imi plac sprancenele pe care le are Megan Fox.

 7. CARMEN July 16, 2011 - 12:39 Reply

  Hi Oana,
  tocmai observ ca nu ma ai în blogroll… si ma întreb, oare tu cum ma gasesti? 😉
  Sa ai un weekend fain!

 8. Oana July 16, 2011 - 14:21 Reply

  Neffy, am cautat, imi plac :).
  Carmen, te gasesc ;-). Pe langa blogroll mai am o lista de bloguri pe care le citesc zilnic si de fiecare data cand fac update la blogroll o parte din cele din lista ajung in blogroll :).
  Un weekend minunat sa ai!

 9. paispe net July 17, 2011 - 21:08 Reply

  Nu vreau sa par rau/misogin/al naibi'… toate femeile pe care le-am vazut cu sprancene tatuate erau niste putori. Bonus, se mai credeau si frumuseti.

 10. Oana July 18, 2011 - 06:53 Reply

  Ma asteptam :D.

 11. Margeluta July 18, 2011 - 10:00 Reply

  Unele chiar nu stiu cand sa se opreasca si se slutesc ingrozitor. Oare ele chiar se considera frumoase asa? Am mai observat o moda prin mondenul romanesc legata de sprancene: daca nu si le tatueaza, exagereaza cu machiajul lor. Si astfel, singurul lucru pe care iti cade privirea sunt sprancenele mult prea evidentiate(gen Bahmu si alte stiriste).

 12. Oana July 18, 2011 - 21:13 Reply

  Vai, si alea gen Bahmu arata tragic!

 13. INTJ July 19, 2011 - 04:29 Reply

  in vremurile de demult se spunea asa: "spune-mi cine-ti sunt prietenii ca sa-ti spun cine esti" … mai nou totul e mult mai simplu: ajunge sa stii cam cat cheltuie omu' pe infrumusetare … deoarece rareori vrei sa stii ulterior mai multe.

 14. Oana July 19, 2011 - 12:07 Reply

  INTJ, la unii infrumusetarea are oricum un inteles cam ciudat…

Leave a Reply