Oana Kovacs

7

Tata, televizorul cel nou și vara sportivă

sursă foto

Nu cred că v-am povestit ce fac ai mei de când am pus piciorul afară din casă. Investiții, asta fac! Azi un cuptor cu microunde, mâine o zugrăveală nouă, poimâine un televizor nou. Cred că e LCD tv-ul sau ce o fi (eu și tehnologia :D), în orice caz, e mare și are ecran plat. Numa’ bine, cu prima ocazie cu care fiică-sa (adică moi) s-a dus la el, el i-a făcut un scurt tur. Să vadă fiică-sa noul cuptor cu microunde, zugrăveala și bineînțeles televizorul.

”Are o imagine, nu-ți vine să crezi!” (Mi-a venit să cred.)

Și (revenind la persoana I că așa e normal) timp de minim 60 de minute m-a ținut lipită de el pe canapea, să mă treacă prin TOATE canalele de sport.

”Tu-ți dai seama cum văd eu meciurile vara asta??? Și olimpiada! Tu-ți dai seama?!?!” Partea cea tare e că mă sună chiar ȘI maică-mea să merg să văd meciuri pe la ei, deși eu nu-s a’ mai mare sportivă în viață. Cred că ea s-a gândit că dacă tot nu are ce-i face vara asta, măcar să i se alăture.

Așa că e răsfățat de cele două femei din viața lui. Pe deasupra, pentru ziua lui îi luăm cosmeticale de la Championship Collection, făcute special pentru pasionații de sport, chiar dacă ”marii sportivi” transpiră pe teren sau în fața televizorului, ca tata :D. Iar dacă toți îs fani geluri de duș și alte smacuri masculine, ca el, nu o să o ducă chiar rău Avon (tata-i fan, are și gentuță de cosmetice și o ține în baie!). Evident, tot datorită lui stau bine și cei care produc ziare sportive și orice minuni legate de evenimentele din vara 2012. Pentru că el nu se dă înapoi de la a-și alimenta pasiunea. Sper numai că vânzătorii de reviste și alte produse personalizate cu treburi din sport înțeleg mai multe ca mine din ce povestește el.

Eu vara asta presimt că o să sfârșesc în mai multe seri cu ochii în televizor la ai mei, dacă tot își promovează fără rușine gadgetul nou sub nasul meu! Măcar Olimpiada să o văd HD, nu? 🙂

”Că voi nu aveți televizor și îi păcat să ratezi!” dixit.

Comments

Oana • June 20, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Andra June 20, 2012 - 08:36 Reply

  :))) cand incepe Olimpiada? sa nu zici ca nu sti ca acuma ar trebui sa fi experta :))

  • Oana June 20, 2012 - 09:03 Reply

   Prin 27 iulie si tine vreo doua saptamani :P.

 2. Codrin June 20, 2012 - 20:48 Reply

  :))) Mortal articolul Oana!

  • Oana June 20, 2012 - 20:55 Reply

   Poate ajungi si tu asa 😛 :)).

 3. Codrin June 20, 2012 - 21:17 Reply

  Hahahah….slabe sanse…eu am aflat recent ca nu joaca Romania la Campionatul de fotbal :))

 4. Codrin June 20, 2012 - 21:20 Reply

  Si ca o ciudatenie (ca sa dau din casa): nu am televizor. Vad un singur motiv sa-mi cumpar: Playstation! Dar asta cand mai creste Luca 🙂

  • Oana June 20, 2012 - 21:41 Reply

   Noi avem unul si eu nu-l deschid deloc (functioneaza mai mult pe post de ecran PC), deci ai mei au ajuns la concluzia ca n-am :))).

Leave a Reply