Oana Kovacs

9

Târfele din politică

keep-calm-and-shut-your-whore-mouthsursă foto

Nu mă uit (cu bună intenție la televizor) și nu urmăresc situația politică a țării, că nu-s pasionată. Dar de fiecare dată când merg pe la ai mei nu se poate să nu dau de mamă-mea care stă cu ochii-n televizor enervându-se pe mai marii țării noastre.

Și chiar dacă mă feresc eu de cele menționate mai sus (televizor+politică=love) nu am cum să fug de ele, că doar nu trăiesc sub o piatră și informația mă lovește din toate părțile. Și ca necunoscătoare, cred că pot să trag o concluzie simplă: politicienii-s niște curve. Azi într-un partid, se pupă cu unii, mâine în alt partid, se își dau mâinile cu alții, poimâine fac o vizită secretă membrilor unui al treilea partid și-n a patra zi îi fac cu ou și cu oțet pe toți și-și trag partid nou.

Am I right or am I right?

Îi mai pasă cuiva de doctrina pe baza căruia s-a întemeiat partidul? De interesul poporului? De platforma program? De ideologie?

NU.

Din punctul meu de vedere, diferențele dintre cele ce-și vând trupul și cei care ne conduc sunt mai minore decât începătoarele în ale prostituției.

Comments

Oana • April 4, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. cotos April 4, 2013 - 13:24 Reply

  Diferente: unele isi vand trupul pentru 50 de lei, altele pentru D&G 🙂

  • Oana April 4, 2013 - 14:31 Reply

   Si altii. Nu vorbesc de femei, ci de toata lumea.

 2. Savoir Faire April 4, 2013 - 15:20 Reply

  iti dai seama cat de ofensata se simte o dama care ofera prestatii sexuale atunci cand este paragonata cu politica ? :))))

  • Oana April 4, 2013 - 21:37 Reply

   Nu :))

  • Oana April 4, 2013 - 21:57 Reply

   Trebuie sa te intreb ca am crezut ca poate nu gasesc eu cuvantul, dar n-am dat de el nici in DEX. Ce inseamna paragonata? Eu ma gandisem la comparata si apoi abia am vazut ca nu exista.

 3. Andra April 4, 2013 - 20:47 Reply

  :)) era un banc tare:
  de ce se organizeaza alegeri o data la 4 ani in Romania?
  sa vada si UDMR-ul cu cine guverneaza :)))) 😀

 4. Savoir Faire April 8, 2013 - 17:50 Reply

  Eram aproape sigur ca exista si in limba romana ca si cuvant de epoca timpurie, dar se pare ca m-am inselat, deci scuzele mele.
  Paragonare = a compara :d

  • Oana April 8, 2013 - 20:53 Reply

   Multam! 🙂

Leave a Reply