Oana Kovacs

18

Iar sunt vALLuntar

vALLuntar 2013.cdr

Acum un an (aproximativ) fix începea relația mea cu editura All. La prima ediție vALLuntar am ales ”Departe de Kensigton” de Muriel Spark (drept cartea mea numărul 1) unde am adunat cam 40 de comentarii care s-au transformat în minute de voluntariat din partea celor de la All pentru ONG-urile care i-au primit cu brațele deschise. Au mai urmat câteva cărți, transformate și ele în minute. Și apoi alte campanii. Apoi am devenit Brand Ambassador Strada Ficțiunii. Și de atunci vă tot povestesc de cărți și vă înebunesc cu ”Visul lui Joy” și Lisa See (promovare nerușinată a uneia din cărțile mele preferata se numește ceea ce fac acuma).

Iar acum, la fix un an de la prima mea recenzie pentru vALLuntar, vă anunț oficial că începe vALLuntar 2. Adică avem vALLuntar reloaded, partea a doua, continuarea sau cum vreți să-i spuneți. Și de data asta atenția noastră e îndreptată spre natură. Cu o floare nu se face primăvară, dar ce ziceți de faptul că de apucăm de citit ca să putem planta ceva mai serios? 🙂

Da, pentru că editura All în colaborare cu Romsilva plantează copaci în anul 2013. Cum ar veni, toți facem câte un mic efort pentru mediu: noi, bloggerii, citim, All dă cărțile, voi comentați și Romsilva oferă copacii. Așa că vă rog frumos să comentați la recenziile de cărți care urmează. Faceți un bine prin asta. Și mă bucurați și pe mine. 😉

Dacă v-am atras atenția și vi se pare interesantă ideea, pe blogul All sunt mai multe detalii, iar dacă sunteți bloggeri și doriți să vă și implicați în campanie, treceți-vă pe listă.

Eu am deja o listă de cărți pe care doresc să le citesc pentru recenzii pe care le voi scrie în campania vALLuntar, sunt curioasă despre ce ați vrea voi mai multe detalii sau ce ați alege voi de pe site-ul All.

Comments

Oana • February 8, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. crinutza February 8, 2013 - 16:14 Reply

  Stii ce nu mi-e mie clar?
  Cate recenzii putem face?

  • Oana February 8, 2013 - 17:44 Reply

   Oricate :).
   Eu in tura trecuta cred ca am facut 4… dar daca avem carti si timp, we are free. The sky is the limit.

   • adizzy February 8, 2013 - 18:17 Reply

    teoretic eu am citit ca e limitat – ei ofera 2 carti de data asta per blogger – dar daca ai carti de la ei in dulap cum am eu si nu le-ai citit..well at the sky is the limit 🙂

    • Oana February 8, 2013 - 18:38 Reply

     Nu se mai pot cere altele dupa? Inseamna ca nu am inteles eu bine.

     • adizzy February 8, 2013 - 18:53

      tu esti ambasador, don’t ask me 🙂 eu asa am inteles 😀

     • Oana February 8, 2013 - 19:01

      Tocmai ca nu stiam 100% toate detaliile am zis ca mai bine postez regulamentul decat sa scriu prostii :D.

 2. Mihaela Alexandrescu February 9, 2013 - 11:57 Reply

  Si eu am inteles ca poti cere doar doua carti. Dar daca ai altele cumparate de la ei si n-ai mai scris despre ele pana acum poti sa faci cate recenzii te tine … cititul si comentatul.

 3. iri February 9, 2013 - 16:44 Reply

  Oana, tu ce carti ti-ai ales?:D

  • Oana February 9, 2013 - 20:46 Reply

   Iri, eu fiind Brand Ambassador am destul de multe avantaje si am ceva carti pregatite deja :).
   Dar mi-am mai comandat o tura care trebuie sa ajunga o data cu inceperea campaniei printre care am 100 de minuni ale Chinei pe care o astept cu cea mai mare nerabdare din lume.
   Acum citesc Smintitii :).

 4. ch3815h February 9, 2013 - 16:56 Reply

  cand stii efectiv ca esti valluntar? dupa ce-ti raspund ei la emailul destinat lor in care-ai raspuns solicitarilor din regulament?
  sau, inainte de a sti de la ei ca esti admis in campanie, trebuie sa mai anunti printr-un articol ca esti (chiar daca nu stii inca!) valluntar?

  • Oana February 9, 2013 - 20:56 Reply

   ch3815h, banuiesc ca dupa ce ti se confirma pe mail. Citeste te rog regulamentul pentru ca eu nu-s implicata in ”procedura” si nu as vrea sa spun eu vreo prostie si sa apara probleme din cauza neatentiei mele. Esti pe grupul de Fb, nu-i asa?

 5. Influenţa educaţiei şi a jobului | Iubesc Viaţa
 6. vienela February 11, 2013 - 10:08 Reply

  Sunt convinsa ca vor reusi sa planteze copaci cat sa avem o padurice a bloggerilor. Desi este de luat in seama si varianta plantarii individuale, acolo unde fiecare considera ca este mai bine, in locuri unde chiar lipsesc aceste rezervoare de aer curat.

  • Oana February 11, 2013 - 11:33 Reply

   Eu as vrea sa imi revendic copacul si sa-l plantez eu.

 7. Loryloo February 11, 2013 - 20:28 Reply

  M-am inscris si eu astazi in campanie! Le-am trimis un email, mi-au raspuns foarte rapid si asta a fost tot.
  Abia astept sa citesc cartile mele si recenziile altora, pentru a ajuta la plantarea de copacei 🙂

  • Oana February 11, 2013 - 21:39 Reply

   Congrats, abia astept review-urile.

 8. Cărțile pereche pentru sufletele pereche | Oana Kovacs
 9. ”Cum se educă fetele în Boemia” de Michal Viewegh | Oana Kovacs

Leave a Reply