Oana Kovacs

1

Strada Ficțiunii la 3 ani

Strada Ficțiunii, pe care o reprezint cu drag în online și, credeți-mă, și-n offline, împlinește 3 ani.

Sunt 3 ani de când editura All vine cu diverse propuneri de romane pentru cititorii împătimiți. Eu am lecturat o parte din ele, am descoperit astfel o scriitoare care îmi place foarte mult (Lisa See), autori care nu mă coafează și la care probabil nu am să revin (Federica Bosco – prea adolescentină pentru gustul meu), scriitori care mi se par underrated și pe care i-aș promova agresiv, așa bine mi se pare că scriu (Michel Birbaek), autori români pe care i-am testat cu teamă și mi-au lăsat până la urmă o impresie foarte bună (Renata Carageani) și alții care mi-au deschis apetitul spre un alt fel de lectură (cehul Michal Viewegh).

Nu vreau să mai scriu pentru a mia oară despre cărțile pe care le iubesc că nu are sens să mă tot repet. Aveți lista mea de cărți, aveți opțiunea de căutare pentru a căuta recenziile scrise pe blog și aveți și contul meu de Goodreads la dispoziție pentru a descoperi și acolo note și păreri scurte referitoare la cărțile citite de mine.

strada-fictiunii

Vă recomand să le folosiți pentru că Strada Ficțiunii face cinste, ca să spun așa. Toate cărțile din colecție sunt reduse cu 40% până la finalul lunii martie. 🙂

Comments

Oana • March 13, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Avem și cărți, dar nu numai | Oana Kovacs

Leave a Reply