Oana Kovacs

7

Nu știu, nu am timp

Două scuze: nu știu & nu am timp.

Țin ele cât țin, mai ales dacă e vorba de lucruri importante, însă când e vorba de chestii minore… are tata o vorbă: ”Mi-e podul plin de scuze!”.

Nu există să nu știi ce flori să duci la o aniversare și să mergi fără, la fel cum nu se poate să n-ai timp de dat un sms. Dacă ai gură să întrebi în piață ce flori ar merge la o ocazie și mai ai 15 lei de-un Milka I Love You (sau cum le zice la praline) te-ai scos. Și dacă mergi dimineața la baie când te trezești, găsește 30 de secunde pentru un sms.

QED

sursă foto

Comments

Oana • December 9, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Roxana December 9, 2014 - 08:52 Reply

  Cine te-a supărat aşa scurt şi la obiect?? 🙂

  • Oana December 9, 2014 - 09:58 Reply

   :))
   Multa lume cu asa scuze lame. 😛

 2. Andreea December 9, 2014 - 22:32 Reply

  Important este sa nu te razbuni si sa nu incepi sa faci si tu la fel.

  • Oana December 10, 2014 - 00:19 Reply

   Nu fac. Nu vreau sa umplu vreun pod de scuze.

 3. ex silentio December 10, 2014 - 01:12 Reply

  De aia cu florile nu știu ce să zic… mie mi s-a cam întâmplat. N-am putut să mă decid ce să iau și am apelat la soluția de rezervă… bomboane Raffaello. 🙂
  Problema la mine e că nu găsesc scuze la momentul potrivit. Alții evită diverse sarcini cu niște scuze așa de ușoare “nu pot, tre’ să-mi duc cățelul la veterinar” sau “n-am plătit parcarea, nu pot să mai lucrez”… eu stau, mă blochez, caut o scuză și nu găsesc și uite-așa mă apuc de lucru :))

  • Oana December 10, 2014 - 11:25 Reply

   Dar nu te-ai dus cu mana goala, deci e bine. 😀
   Mie scuza cu veterinarul mi se pare buna, drept sa-ti spun :)). Nu de alta, dar stiu cat de greu mi-e mie sa duc motanul la veterinar si sa gasesc acea ora cand pot si eu si doctorul, dar inteleg ideea.

 4. Irina Radu December 10, 2014 - 15:50 Reply

  Cand cineva nu stie sau nu are timp, nici de o atentie atat de generala si banala, prefer sa nu-i mai stiu nici eu numarul de telefon si sa nu mai am timp sa-l sun de ziua lui. Muhahaha 🙂

Leave a Reply