Oana Kovacs

Sporul la scris și eterna problemă

Aseară am deschis blogul, hotărâtă să scriu niște povești mai vechi și drăguțe, pe care nu am apucat să le aștern aici – despre niște oameni pe care i-am cunoscut în toamnă venind de la Brașov la Timișoara și despre alți oameni cu care am avut circ în parcare la Auchan.

Și-am deschis frumos blog, Add new post și… mi-am amintit că am feedback de implementat în niște texte de la un client. Și apoi că am de făcut niște traduceri pentru Ador Copiii.

Am și de pregătit niște poze pentru o postare faină cu țoale, niște poze de trimis la o fată care m-a machiat pentru un eveniment, altele de trimis Laurei Chiriță cu niște haine de-ale ei și tot așa.

Trebuie să merg să-mi refac buletinul și permisul, să-mi fac un RMN și să împart niște pachețele cu atenții de Crăciun. Și-apoi pe listă-s poveștile cu oameni, pe principiul ”timpul pe care nu-l am mi-l petrec pe blog”.

Ah, și trebuie să mai pun la punct niște planuri de vacanță și să mă gândesc ce vreau de ziua mea (se anunță o avalanșă de cadouri pentru mine! :D). Și să mai citesc – sunt la cartea nr. 20 din challenge-ul  de… 30. Varză-s anul ăsta.

Ne reauzim cât de repede se gândește cineva să mă cadorisească și pe mine cu TIMP (eterna problemă!).

timp-eterna-problema-spor-scris

 

Comments

Oana • December 13, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply