Oana Kovacs

3

Sponsored

Când mi-am făcut blogul ăsta, l-am făcut de dragul distracției, al relaxării, al vărsării de nervi și frustrări, de dragul de a avea un loc unde să scriu eu tot ce-mi trece prin cap, având parte și de feedback – că altfel puteam scrie într-un caiet.

Nu mă gândeam la început la făcut de prieteni, găsit joburi, câștigat bani sau alte nebunii, dar iată că au venit și alea, natural.

Acum, de când sunt acasă și am oarecum mai mult timp, am observat o nouă modă, la care NU pot să ader, că nu e genul meu și acum chiar nu vreau să fac din blog un job. Doar observ, nu critic. Sponsored posts pe Facebook pentru postările de pe bloguri.

O idee bună pentru a aduna trafic, nu zic nu, doar că zic pas. Nu mai am răbdare să scriu zilnic, nu vreau să mă pun eu pe căutat colaborări, timp de mers la evenimente – HAHAHAHAHA – încercați să vă spălați pe dinți în liniște cu un copil de 6 luni în preajmă și fără bunici sau alte ajutoare care roiesc în jur.

De ce am scris asta? Pare că nu are sens, nu?

Pur și simplu aveam treaba asta în minte și am vrut să o notez. Dacă vreodată îmi schimb poziția, rog a mi se da în cap cu părerea actuală. 🙂

Comments

Oana • July 27, 2017


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Kadia August 4, 2017 - 15:30 Reply

    Daca schimbi pozitia inseamna ca vei gasit si alte argumente, asa ca nu vad de ce ai primi in cap pozitia actuala. Dar recunosc si eu ma minunez la posturile alea sponsorizate, le vad sensul cand ai o afacere, vinzi ceva, dar pentru blog? Pentru cei care isi masoara traficul si “userii” s-o merita.

  2. Bookish August 8, 2017 - 13:50 Reply

    Recunosc că la începutul blogului am sponsorizat și eu câteva postări pe fb din dorința de a ajunge la cât mai mulți cititori, dar acum nu mai văd rostul la asta.

  3. trenda October 23, 2017 - 09:35 Reply

    Cine este mama, va intelege perfect cat este de greu sa te speli pe dinti sau sa faci alte activitati cand ai un copil mic pe langa tine! 🙂

Leave a Reply