Oana Kovacs

1

Spectacol, recital, festival

Pentru că-s bună la suflet, cum mă știți, mi-a fost greu să mă abțin de la a vă împărtăși niște evenimente extrem de faine din frumosul nostru oraș. N-am să bat câmpii prea mult, că e sâmbătă și sigur aveți lucruri mai bune de făcut decât să stați pe blog, așa că le iau în ordine cronologică, ca să fie fericit piticul meu de pe creier responsabil cu ordinea. Nota bene: eu merg la toate cele trei pe care urmează să vi le înșir:

1. În 12 februarie e la Teatrul Național Timișoara Beauty and the Beast – un spectacol cu muzică & dans, cu actori, cu cor, cu corpul de balet. O nebunie! Prețul biletelor începe de la 20 de lei, după cum văd pe site.

frumoasa-bestia-teatrul-national-timisoara

2. În 1 martie, la The Note Pub, va fi recital Teo Milea. Biletele se vând abia de mâine, dar am aflat azi (oh, the drama!!!) că mare parte-s deja rezervate. Mie nu mi s-a zis la telefon de rezervare, așa că am sunat și m-am rățoit la o domnișoară care a mărturisit că da, se poate face și așa ceva. Așa că duminică, prima zi de primăvară, pian! (30 de lei sunt biletele în acest caz.)

recital-teo-milea-timisoara-martie

3. În septembrie e Plai. Nimic nou, nu? Doar că anul ăsta Plai face 10 ani, așa că petrecerea începe cu o ofertă foarte bună la bilete: 50 de lei pentru toate cele 3 zile, dacă vă cumpărați până în 21 aprilie. Adică mai aveți peste două luni jumate la dispoziție pentru asta. More than enough, aș zice.

Print

Class dismissed.

Comments

Oana • January 31, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Frumoasa și bestia - Teatrul Național | Oana Kovacs

Leave a Reply