Oana Kovacs

Buze sparte stranut
6

Cum mi-am spart (singură) gura

Nu, nu când aveam 5 ani, ci acum câteva luni, prin aprilie, deci la 27.

Acuma îmi vine să râd, însă pe moment a fost dureros rău, că deh, una e să faci asta în fragedă pruncie, alta la adulțenie, să apari apoi cu buza spartă-n lume și să ți se ceară o sumedenie de explicații.

Evident (cred io), nu m-a bătut soțul, pe atunci cu statutul de prieten. Pur și simplu treceam printr-o fază proastă, da’ proastă, cu alergia, și strănutam cam de 100 de ori pe zi. Și nu, 100 nu e un fel de a spune, ci e pe bune – cam asta era media mea de strănutat în 24 de ore. Mă apuca oriunde și oricum și abia mă opream. Și-ntr-o zi m-a apucat în timp ce mă legam la șireturi la teniși. Luând în calcul că un strănut ”călătorește” cu aproximativ 160 de km/h, ia gândiți-vă ce grațios m-am dat cu capul de genunchiul îndoit, de m-am lovit în așa hal încât mi-am spart buza cu dinții și mi-a țâșnit sângele instant.

Buze sparte stranut

Povestea asta sângeroasă e ca să nu aveți motiv să vă plângeți că aveți o zi proastă! 🙂

Comments

Oana • September 30, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Ventiris September 30, 2015 - 23:06 Reply

  Vrem pozeeeeeee! 😀

  • Oana October 1, 2015 - 16:05 Reply

   Nu am avut ocazii de asa ceva in zilele alea, si daca aveam… evitam subtil.

 2. cris October 1, 2015 - 08:57 Reply

  Hai ca am ras de dimineata! Mersi ca mi-ai inseninat ziua!

  • Oana October 1, 2015 - 15:57 Reply

   Ma bucur ca ti-am facut ziua mai buna! 🙂

 3. arakelian October 1, 2015 - 11:34 Reply

  ieri dim. m-am trezit si eu si sotul cu cate un ochi rosu. Al meu avea un capilar spart. Al sotului pleoapa umflata. Eu am tratat cu indiferenta, sotul panica: haoleo ce se intampla, ce sa fac. Ii zic sa isi puna comprese umede, calde – maxim cat suporta si ii va trece. Din moment ce i-am dat solutia, s-a linistit, nu a facut nimic, si i-a trecut.

  Daca scap la fel de usor si de paduchi, m-am scos. Ca de 1 luna tot imi aduce fata cadou. Curat seara de seara (si dimineti), sampoane, tratamente si alti bani dati la farmacie (nu am fost de 5 ani pe acolo, iaca merg acum) , astea i-au ars ei parul si mie, spal la 90gr lenjerii si perii casa si cand zic: cleaned ca in ultimile seri/dimineti nu mai gasii niciun ou, ei bine imi zice ca si prietena ei cea mai buna are. Great. De aia curat si aduce iar. Sotul e ras in cap, dar eu … am facut matreatza de la tratamentele agresive.

  Imi repet pozitiv ca eu macar ma scarpin in cap, pt ca prietena mea se scarpina in c*r (oxiuri toata familia, ficat praf de la tratamente, analizele modificate etc).

  Si imi mai repet ca astea sunt semne de bogatie. Asadar e momentul bun cand voi gasi sa cumpar o casa (mica si ieftina, asa cum in ultimile 3 luni au aparut de 2 ori pe piata 😀 ).

  • Oana October 1, 2015 - 16:00 Reply

   Vaaaaaaaai, am si eu o intamplare cu paduchi… am scapat ca prin urechile acului, insa imi venea sa o strang de gat pe mama unui copil cu care am stat cateva zile, si care a omis sa imi zica de paduchi… pe care pruncul ii purta cu mandrie, si de care mama nu incerca sa scape. :))

Leave a Reply