Oana Kovacs

8

Șosetele, aceste gadgeturi sub acoperire

Noi avem o problemă cu șosetele, una mare.
Și înainte o aveam, eu niciodată nu-mi găseam perechi de șosete sau câte una pentru că Miki, al meu copil blănos le căra pentru a se juca cu ele, el pentru că tatăl său se servea din stocul fiului de câte ori avea nevoie. Puteam să jur că odată ce vom locui împreună, acestă problemă de viață și moarte va dispărea și vom avea un mic rai al șosetelor pentru că unde-s doi, puterea crește, nu-i așa?
No… nu-i așa, deși la școală am învățat că prin adunare apar mai multe chestii, realitatea șosețească din acest apartament (o fi vreun pătrat al bermudelor?) m-a învățat că șosetele noastre funcționează pe principiul sufletelor pereche și s-au contopit. Așa că în miez extrem de rece de octombrie eu am mers, proaspătă ca o floare, în balerini și… atât (cu haine pe mine, evident) seara în oraș pentru că nu mai aveam deloc șosete în casă. El… la fel! (A doua zi, anumiți vânzători au fost foarte fericiți datorită nouă, vă garantez…)
Explicația tehnologică, că aia spirituală v-am dat-o, e că șosetele noastre se teleportează într-un loc mai bun, poate suntem proprietari de iSocks și nu știm :)).
În orice caz, dacă aflu cum să stopez aceste ciudate dispariții, vă anunț.
Apropo, vouă nu vă dispare chiar nimic din casă?

Comments

Oana • October 13, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Alexa October 13, 2011 - 08:56 Reply

  Mie imi dispar absolut toate elasticele pentru par, in termen de 30 secunde de la momentul in care le-am dat jos. :))

 2. Oana October 13, 2011 - 10:17 Reply

  Alexa, sigur nu ne stim live? Ca eu am obiceiul sa "imprumut" elastice de par ca alea-s singurele care chiar ma tin, restul dispar si la mine. Au cam aceiasi soarta cu brichetele in cazul prietenului meu.

 3. Miştotică October 13, 2011 - 10:49 Reply

  Dispariţia şosetelor e un fenomen des întâlnit şi la mine în casă. O explicaţie, mai logică, chiar nu găsesc. Nu se poate ca după fiecare spălat, să-mi dispară câte cel puţin două şosete din perechi diferite şi să n-ajung la concluzia asta: maşina de spălat le mâncă!!!

 4. Oana October 13, 2011 - 12:06 Reply

  Clar e ceva! Si eu am facut ordine ieri in lucrurile lui Alex si i-am gasit 5 (!!!) sosete single. Unde s-au dus perechile lor… e un mister.

 5. Oana S. October 13, 2011 - 18:50 Reply

  Am o plasă imensă plină cu șosete desperecheate și încă mai sper că le voi găsi consorții la un moment dat :)) Deci nu ești singura!

 6. Oana October 13, 2011 - 19:02 Reply

  Speranta moare ultima :D.

 7. Diana October 14, 2011 - 19:22 Reply

  Șosete nu.
  Nu avem mașină de spălat din aia care „fură” șosete.
  Aveam o prietenă care a găsit pe lângă uscător, în mașină, o groază de șosete. 😆 Acuma depinde și de mașină…

 8. Oana October 14, 2011 - 21:43 Reply

  Diana, la noi nu dispar in masina ca nu au unde. Dar unde dispar… asta e un mister.

Leave a Reply