Oana Kovacs

9

Sinuciderea e un drept (Imbecilitatea de vineri)

De câteva zile tot vroiam să scriu de omul ăsta.

Săracu’ de el, tot încearcă să se sinucidă și nu-i lăsat de alții. El suferă și suferă și suferă și de fiecare dată când vrea să-și curme suferința ca să uite ce pătimește din cauza iubitei apar alții mai deștepți care îl împiedică.


For real now, numai mie mi se pare că ăsta îi un famewhore mioritic? Adică chiar trebuie să se facă atâta tam tam și să meargă pompierii să îl salveze? Ce face ăsta nu îi egal cu telefoanele date a proasta la 921? Nu se cheltuie fonduri importante cu el & stuff? Că din câte știu eu, cineva care chiar vrea să se sinucidă o face fără să stea pea mult la povești, dar ăsta de 7 ori (and counting? :D) și de fiecare dată cu public. Hmmm, fishy-fishy.

Serios acuma, exagerez eu? Nu ar trebui gestionată altfel o situație de genul ăsta? Numai în stilul circ și pâine se poate? foto

Comments

Oana • December 16, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Mihaela Alexandrescu December 16, 2011 - 07:15 Reply

  Nu doar in stilul circ si paine ci "circ paine si alcool" 😀

 2. Cealaltă Ancuţă December 16, 2011 - 07:32 Reply

  Omul probabil e prea singur și are nevoie de atenție. Nu înțeleg acest comportament dar nici nu-l condamn. Probabil are nevoie de ajutor. Într-adevăr circul nu-i plăcut pentru cei din jur, dar poate la un moment dat, Doamne ferește, omul chiar se ține de cuvânt…

 3. INTJ December 16, 2011 - 14:42 Reply

  mda … altii se lupta sa traiasca (vezi operatii scumpe si cererile de donatii) si pentru ei "nu sunt fonduri".

 4. alicee December 16, 2011 - 18:57 Reply

  Eu nu inteleg dupa 6 tentative, cu circ, cum de nu e internat la psihiatrie. Acolo ar primi ajutor, nu salvandu-l de fiecare data ….

 5. Oana December 17, 2011 - 08:04 Reply

  Mihaela, 100%.
  Ancuta, mie mi se pare ca circul e placut celor din jur din moment ce tot vaneaza momentele astea ale lui…
  INTJ, exact!
  Alice, nici eu nu inteleg :|.

 6. andrei December 17, 2011 - 08:36 Reply

  Consider ca suicidul este pentru lasi.
  De asemenea, daca as vrea sa ma sinucid as alege cea mai mare cladire din oras. Niciodata nu i-am inteles pe cei care nu reusesc sa se sinucida. Adica si la o treaba foarte usoara dai gres????
  Imi pare rau pentru cei ce vor sa moara, dar daca ei iau o astfel de hotarare(in condiitile in care sunt sanatosi fizic, nu sufera de vreo boala care ii tine imiobilizati la pat si nu sunt o povara pentru famili)sunt niste oameni slabi.
  Nu exista problema de nerezolvat.
  Cunosc pe cineva care si-a pierdut 2 copii si 1 sot in decursul a 2 ani de zile, si nu s-a sinucis

 7. Mihaela Alexandrescu December 17, 2011 - 10:09 Reply

  Cred ca oamenii care incearca sa se sinucida si chiar reusesc(nu ma refer la cei care vor doar sa starneasca mila si sa apara la televizor cu riscul unor rani minore) nu fac lucrul acela constienti de ce urmeaza sa faca. Cred ca sunt atat de psychologically damaged ca nu realizeaza efectiv natura gestului lor. Fie ca e alcool, droguri, alcool combinat cu medicamente puternice sau orice altceva le-ar intuneca judecata. Un om constient nu cred ca ar putea sa faca asa ceva. Cred ca instinctul nostru de conservare este atat de bine pus la punct de la nastere ca nu reusim sa ne facem rau singuri decat daca s-a intamplat ceva si ne-am pierdut acest instinct. Ma uit la cazurile cunoscute, Madalina Manole, Malina Olinescu. Nu stiu daca a fost accident, crima sau sinucidere. Dar daca a fost ultima varianta, nu cred ca vreo una dintre ele a facut asta in deplina facultatilor mintale gandindu-se la copilul, parintii, fratii, prietenii, colegii lasati in urma sa sufere de pe urma gestului necugetat. Daca punem problema in felul acesta, si sinucerea este o boala sau un accident stupid. Poate sunt eu prea naiva daca privesc lucrurile in felul asta.

 8. cartonic December 22, 2011 - 22:28 Reply

  112 (observatie tampita ) .Astia, sinucigasii mi se pare ca incurca lumea degeaba. Eu am avut un unchi care intr-un final a murit de cancer si n-a mai facuto. Iar pe nefericitul ala, pe ala trebuiau sa il interneze …

 9. Oana December 22, 2011 - 23:35 Reply

  Andrei, sincer, eu cred ca au probleme mai grave decat intelegem noi. Multa vreme am fost si eu de opinia ta, pana am vazut pe exemple din familie ce face depresia din oameni si mi-am reevaluat ideile. Just my 2 cents.
  Mihaela, de acord.
  Cartonic, cred ca nu era chiar hotarat daca nu i-a iesit.

Leave a Reply