Oana Kovacs

2

Fan Courier – Și curier, și șofer prost

Că am o problemă cu serviciile infecte de la Fan Courier nu e o noutate.

Noutate însă e că nu-s doar curieri de rahat oamenii din firma lor, ci și șoferi idioți (îmi permit să generalizez pentru că am avut atâtea neplăceri cu ei că efectiv nu-mi pasă de firma asta, nu mai am nici o fărâmă de respect pentru ea).

Vin liniștită într-o zi spre casă cu mașina, fac o curbă la stânga fără să mă uit după altceva în afară de pietoni aiuriți, pentru că am prioritate, îi și ocolesc pe doi gură-căscălăi-uitători-după-stele pe timp de zi și brusc, trebuie să pun frână pentru că un bou deținător de permis, cu o mașină Fan Courier îmi apare în față, deși nu avea ce să caute acolo pentru că putea ajunge prin fix 3 căi:

1. Ignorând semnul de obligatoriu înainte și făcând dreapta, ieșindu-mi mie în față. Ceea ce înseamnă că nu știe ce înseamnă semnul ăla rotund, albastru & cu săgeată albă în sus.

2. Ignorând semnul de obligatoriu la dreapta și cel de cedează trecerea, ceea ce înseamnă că nu știe diferența dintre dreapta și stânga, dar who am I to judge că nici eu n-am știut până pe la 7 ani…

3. Teleportându-se. Posibilitatea ca asta să se fi întâmplat e de fix 0%, dar oamenii cred și minciuni mai gogonate decât asta și poliția l-ar fi putut crede în caz de accident.

fan-courier-sofer-servicii-proaste

sursă foto

Și, după ce am pus eu frână de era să ies prin parbriz, ca să nu-l lovesc pe idiot și să nu-mi pierd timpul cu el pe la poliție și cu mașina prin service, ce credeți?

Deschide geamul și mă numește vacă (dacă eram în India eram de-a dreptul flatată) pentru că nu eram încadrată pe banda mea (că i-am ocolit pe căscații care n-au nimerit trotuarul, după cum povesteam) – deși tot drumul era freakin’  banda mea pentru că el e un imbecil care nu avea ce căuta pe interzis și două mașini una pe lângă alta n-au loc să treacă de alea parcate pe margine. Și după ce am deschis și eu geamul să îi spun că nu are ce să caute acolo, cocalarul s-a gândit să se și dea jos să vină spre mine. Probabil să mă bată, că pe malac atâta l-a dus capul, doar că nici eu n-am stat să mă cert cu maimuța și-am plecat.

Și apropos, că la PRbeta se discuta despre cât de ușor se poate distruge un brand. Dacă eu aș avea de ales pe ce postări vreau vizibilitate și trafic maxim pe blogul ăsta, articolele despre minunații Fan Courier s-ar afla în top 5. Pentru că și-o merită cu vârf și îndesat.

P.S. Și eu fac prostii în trafic, că mi se întâmplă, deh. Dar tac (adică nu mă cert) și-mi cer și scuze, și casc ochii să nu repet măgăriile.

P.S. 2 A doua zi, incidentul s-a repetat cu o tanti. Care a decis și ea să decidă semnul de obligatoriu înainte, că doar ăla e numai pentru fraieri. 😐

Comments

Oana • May 15, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Georgiana Manole June 10, 2015 - 18:10 Reply

    Dupa ce ca iti gresesc comanda, mai aseapta si bacsis!

    • Oana June 11, 2015 - 08:46 Reply

      Ha, ha, tupeu maxim.

Leave a Reply