Oana Kovacs

14

Sex și spiritualitate

Acuma câțiva ani, cam prin anul II de facultate, eu și prietenele mele din liceu ne-am luat de mânuțe și ne-am dus la ceva evento-seminaro-work-shop numit ”Cele 9 tipuri de orgasm ale femeii”, găsit de una dintre noi prin ceva asociație al cărui nume nu vreau să-l zic, de-al naibii îl țin minte. Mă rog, una din fete primise la facultate ceva invitație la festivalul ăsta prin asociația aia. Și interesate la maxim de cine știe ce secrete către o viață sexualo-fericită până la adânci bătrâneți,  ne-am dus să ne documentăm, ca niște fete deschise la minte ce suntem.
Prima mea problemă a fost că locația era la mama naibii, ”unde întoarnă uliul”, conform unei prietene. O vilă amenajată cu tot felul de decorațiuni tip yin și yang, ca vezi doamne să nu ni se deranjeze zen-ul. Pentru seminar am fost invitate să ne descălțăm (deja mi-era teamă) și să ne facem comode. Pe jos.
Și am primit niște foi și o doamnă doctoriță ne-a explicat ea cum femeia are defapt nu unul, ci NOUĂĂĂĂĂ tipuri de orgasm feminin, dar cum ea e inaptă și nu-și cunoaște… hmm, feng-shui-ul, nu știe. Nu mă puneți să vă dau detalii că nu îmi amintesc cele nouă în afară de vaginal, anal și oral care era legat de ceva plăcere sublimă a gurii când domnișoara/doamne prestează… știți și voi :). Well, și asta nu a fost tot, spre sfârșitul întâlnirii, o doamnă de peste 60 de ani a venit, s-a descălțat, inclusiv de șosete, că doar eram doar fete și ne simțeam ca acasă, și ne-a spus ce reacție are ea când vede un penis – ”ca și cum aș vedea lumina divină”, citat exact.
Și am mai aflat că bărbaților nu le e bine când ejaculează. Îs niște proști incapabili să se abțină, precum filosofia lor budisto-orientalo-chineză zice că trebuie.
După seminar, ne-am întâlnit cu domnii într-o sală unde am vizionat un film din anii 80 cu o doamnă cu sânii lăsați alergând pe o plajă. La sfârșit, doamna își introduce un ou în acel loc și îl scoate fără nicio problemă. Dar nu vă uitați lung, sunt sigură că nicio gospodină nu-și mai face exercițiile Kegel în mod obișnuit, că doar e out of fashion. Și la cel mai sfârșit sfârșit, domnii ne-au dăruit flori. Și am primit cd-uri cu muzică numai bună de făcut dragoste, nu sex formal.
Și-am încălecat pe-o șa și am petrecut o seară de neuitat (la propriu, când ne întâlnim toate nu există să nu aducem seara asta în discuție) plină de discuții interesante, legate de sex, spiritualitate, dumnezei, pozitivism, zen, chi, orgasm, ouă, flori, fete și băieți, Kegel și lumini divine.
Cine a mai luat parte la seri din-astea de brainwashing, also known as seminarii/ work-shopuri/ debate-uri/ evenimente cu nume dubioase și cu iz misterios să ridice mâna sus. Și să iasă în fața clasei să zică ce a învățat!

Comments

Oana • November 30, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Filip November 30, 2011 - 06:13 Reply

  ”ca și cum aș vedea lumina divină”

  Epic reaction is epic :))

 2. Annemarie November 30, 2011 - 07:06 Reply

  Tuamniiiii, ci misto tre' sa fi fost!!!
  Eu am participat la niste "evenimente" dinastea legate de nutritie, dar nu au fost distractive, deci n-am povesti de zis la intalniri ulterioare. Dar am invatat lucruri interesante – din cele care se gasesc si pe internet :))))

 3. andrei November 30, 2011 - 08:53 Reply

  Evit astfel de manifestari. Prin anul 1 de facultate am participat la un seminar AMWAY…ATAT

 4. Oana November 30, 2011 - 15:57 Reply

  Filip, chiar a fost :))).
  Ana, a fost… de ras. Ca prea educativ zic eu ca nu a fost.
  Andrei, La multi ani! Bine faci ca eviti manifestarile astea, is groaznice :)).

 5. iri November 30, 2011 - 16:28 Reply

  eu n-am fost, dar imi aduce aminte de sex and the city, cand au fost ele la un seminar de tantric sex :)))

 6. Oana S. November 30, 2011 - 19:30 Reply

  Cât am râs când am citit :))))) La faza cu descălțatul eu aș fi fugit :))

 7. INTJ November 30, 2011 - 20:07 Reply

  ROFL!!! … da' fara examene, tot degeaba! si asta se vede: ai uitat celelalte 6 tipuri. =))

 8. marul December 1, 2011 - 09:26 Reply

  da' stiu ca aveati creier :))))))))))

 9. Oana December 1, 2011 - 19:53 Reply

  Iri, si vara-mea zicea ca ii suna a Sex and the City. Dar e our real life :D.
  Oana, si eu m-am gandit, dar deja devenea isteric de amuzant si vroiam sa vad ce se mai poate intampla :D.
  INTJ, fara examene nu s-a prins nimic :))
  Marul… nu am inteles :).

 10. Ana Q. December 1, 2011 - 20:39 Reply

  As povesti si eu despre conferinta Osho la care am fost in anii facultatii in Bucuresti, dar mi-e prea jena. Nu era pe teme sexuale, dar ce ne-au pus sa facem acolo…as fi preferat sa ma fac miiica miica si sa ma evapor 😀 zau. Poate o sa scriu odata despre asta pe blog. Culmea ca prima sedinta era gratuita dupa care trebuia sa platesti sa te maimutaresti intru eliberare de sine.

 11. Larysa December 2, 2011 - 09:39 Reply

  Cat am ras cand am citit:))Sincer chiar ai dreptate nu pot sa o uit pe baba aia……….cu "lumina divina":))

 12. Paul December 2, 2011 - 20:26 Reply

  M-ai amuzat pe cinste! Am inceput sa rad puternic de la "lumina divina" de fratiorul meu isi facea griji :))…Cred si eu ca e de neuitat!

 13. Oana December 2, 2011 - 21:13 Reply

  Ana, abia astept sa citesc pe blog :D.
  Lary, asta e unforgettable :D.
  Paul, imagineaza-ti si uimirea mea, live! :))

 14. cartonic December 6, 2011 - 09:42 Reply

  Cele 9 tipuri de orgasm feminin:
  – De placere
  – Involuntar
  – Mimat
  .
  .
  .
  – Mimat 😕

Leave a Reply