Oana Kovacs

4

Ce se mai întâmplă în cel mai frumos oraș din țară

Adică în Timișoara, bineînțeles! 🙂

Se întâmplă Concursul Național de Discursuri, organizat de Toastmasters. Mea culpa că vă anunț pe ultima sută de metri, dar vă zic sigur că până în 1 mai aveți niște reduceri frumușele dacă vă ”coafează” ideea de a participa. Tot evenimentul are loc în perioada 4-6 mai și sună interesant, zic eu.

Un pic mai devreme, adică joi, în 3 mai e PR Beta. Conferința de comunicare, that is. PR Beta se adresează în principiu companiilor, dar și specialiștilor în comunicare, așa că trageți-vă șefii de mânecă să vă ia bilete dacă lucrați în domeniu. Dacă sunteți freelanceri, well, faceți-vă singuri o cerere să mergeți la PR Beta și aprobați-o! 😀

O veste bună legată de oraș e că-l puteți vizita de pe roți. Nu 4, ci două. Dacă sunteți studenți sau pensionari cu atât mai bine, e gratis. Dacă nu, e destul de ieftin, dacă am auzit eu bine, 3 lei ora sau 15 lei ziua. Înlocuiți pachetul de țigări cu o zi de pedalat și sigur o să fie mai bine, zic eu. Citiți mai multe despre proiectul I’Velo ca să vă lămuriți.

Cel mai important event e evideeeeeeent Scavengers Hunt :). Să nu uităm că începe și târgul Gaudeamus și numa’ bine cei de All pregătesc surprize legate de Scavengers Hunt. Ne vedem, da?

Comments

Oana • April 28, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Alexandra April 28, 2012 - 19:59 Reply

  Scavengers hunt si eu sunt la Oradea… now it’s sure…

  • Oana April 28, 2012 - 20:29 Reply

   Rahat! Pardon, poop!

 2. Ana Q. April 28, 2012 - 23:08 Reply

  vreau si eu in timisoaraaaa… :<
  sa va distrati frumos la Scavengers Hunt and pls bring pics.

  • Oana April 28, 2012 - 23:12 Reply

   Facem, facem poze si aduc :).

Leave a Reply