Oana Kovacs

4

Se caută colegă de cameră!

Dragii mei, am nevoie de ajutor! Dau acest anunț nematrimonial pentru a o ajuta pe una din prietenele mele care stă în chirie în Timișoara.
Caută colegă de cameră simpatică, de treabă și dacă se poate ordonată, studentă sau nu, nu contează. Ideal ar fi să mă suporte și pe mine, că mai apar pe acolo în vizite. Asta dacă nimeresc blocul.
Nu contează înălțimea, culoarea părului sau alte minuni. Numai religia – nu se acceptă fete care se roagă doamnei Desanka din Arad, în rest toate bune. Dacă îi place să citească, să mănânce și să vorbească mult, numai bine, nu se va plictisi deloc!
Locația: garsonieră în zona centrală – Circumvalațiunii colț cu Bogdăneștilor, la 5 minute de centru și 5 de mall. Și la 1 minut de sala de zumba. Locatari mulți și neinteresați de comunicare, lift care funcționează perfect, deci numai bine. La 2,37 minute se află Billa, la 2,59 minute se află Kaufland. Dar cel mai important, e un DM aproape. Nu se găsește chirie în Timișoara mai bună ca asta, garantat.
După cum vedeți, pretențiile nu-s mari așa că help, poate știți pe cineva interesat. Ca bonus la chiria în Timișoara, compania noastră minunată! 🙂
Sigur mi-au scăpat chestiuni, așa că suntem pregătite (eu sau ea) să răspundem la întrebări. Dacă nu aici, atunci pe mail la oana_1228 @ yahoo.com fără spații și vă fac eu legătura.
P.S. Anunțul e foarte pe bune și nimeni nu face ca-n poză, așa că mulțumim anticipat de share! foto

Comments

Oana • January 9, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. andrei January 9, 2012 - 06:23 Reply

  Sa inteleg ca prietena sta intr-o garsoniera si cauta si colega de "garsoniera". De ce. Alea si asa sunt mici.
  Sincer nu cred ca va accepta cineva (sper sa ma insel) pentru ca lumea nu e dispusa sa imparta o garsoniera (a.k.a. o camera) cu cineva de acelasi sex.

 2. Oana January 9, 2012 - 12:30 Reply

  Andrei, da, de asta am spus colega de camera si nu de apartament. Stiu ca sunt mici, dar chiriile sunt mari in comparatie cu majoritatea salariilor level entry si stiu o gramada de persoane in situatia asta. Eu sper sa gasim pe cineva curand, ca de gasit oricum vom gasi. 🙂

 3. adizzy January 9, 2012 - 16:18 Reply

  suna bine oferta, numai ca dupa 3 ani de stat la camin sustin punctul de vedere al lui andrei 🙂 …good luck

 4. Oana January 9, 2012 - 21:11 Reply

  Adriana, asta avem, cu asta ne laudam! 🙂

Leave a Reply