Oana Kovacs

3

Scrisul de pe pereți

Când eram mică aveam o dorință mare: să scriu pe pereți. Doar că ai mei m-au educat să nu fac asta și ca să fie toată lumea fericită eu am scris mic și-n locuri ascunse. Eu mi-am făcut damblaua și ei au trăit fericiți fără să știe asta, așa că toate bune și frumoase. Acum parcă nu m-aș pune să fac așa ceva, dar cum iubesc cuvintele, nu m-aș supăra să am un perete cu tablouri înrămate cu fraze frumoase sau amuzante. Așa că m-am pus să caut pe Pinterest  (sursa foto) ce ar fi interesant de expus într-o casă și am salvat următoarele fotografii, la care insist pe text, nu neapărat și pe aspectul vizual, ăla poate fi modificat.

citate-despre-caini citate-despre-familie citate-despre-locuri citate-despre-munca citate-despre-suflet-si-corp citate-despre-viitor citate-frumoase citate-frumoase-despre-caracter citate-frumoase-prieteni citate-frumoase-viata

Voi ați pune tablouri bazate pe cuvinte și nu imagini pe pereți? Noi avem unul, l-am pictat eu cu tempera Panda pentru prietenul meu cu o ocazie deosebită, e colorat, are o ramă mare și galbenă și spune What I most love about my home is who I share it with.

Comments

Oana • March 5, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. O Oană March 5, 2013 - 21:23 Reply

  Da, aș pune 🙂 Am chestia asta în minte (http://new.imgfave.com/view/3130576?c=192363 – sper că se vede), trebuie doar să văd cum o s-o pun în aplicare în mod elegant… și mai ales, unde :)) că de mutat mă mut curând, asta-i clar.

  • Oana March 5, 2013 - 22:58 Reply

   Ups, ai aterizat in spam. E faina, imi place! 🙂

 2. Andra March 5, 2013 - 22:55 Reply

  Ce tareeee. Eu mi-as tatua aia cu the best is yet to come si infinitul. Mi se pare geniala. Si da, mi-as pune un tablou de genul, fara imagini, doar cu cuvinte. Iar unele dintre exemplele date de tine sunt foarte dragute.

Leave a Reply