Oana Kovacs

6

Școala de Blog, ediția de Primăvară

 sursă foto

Dacă eu aș fi avut de ales vreodată când să merg la școală, m-aș fi dus primăvara! Iarna îs la fel de activă ca o pisică leneșă care doarme non-stop lipită de cineva și prefer să stau sub plapumă, să citesc, să beau ciocolată caldă și să couch potato-iesc în voie. Ideea-i că aș face orice, numai să nu ies din casă de la căldurică.

Așa că m-am bucurat să aflu că la Timișoara se ține iar o ediție a Școlii de Blog! Primăvăratică! Ediția asta e deschisă tuturor studenților din Timișoara, indiferent ce studiază și se va ține cu o clasă de 15 elevi. Nu se permit absențe și profesorii cei răi sunt Corina Săftescu, Cristina Puțan, Richie Marius Ilie, Dan Ștefancu și Alex Albu.

Cel mai important pentru un student: e 100% gratis! Așa că banii de la părinți îi puteți da pe ”sucuri” chiar dacă mergeți la cursul ăsta.

Asta v-am zis numai ca să vă fac chef! Mai multe detalii aflați de pe site-ul școlii, cât despre înscriere, se  face tot online. Hurry up, că se mai fac înscrieri până-n 14! 🙂

Eu m-aș înscrie, ca să mă duc la școală și să învăț chestii interesante, să fac proiecte și să citesc texte chiar faine, nu… recomandările din liceu :D. Se pare că nevoia de a face mai multă școală și de a învăța crește o dată cu timpul scurs de la terminarea școlii. Pentru că eu am cam terminat-o și nu mă pot înscrie! Ups!

Comments

Oana • March 12, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. kadia March 12, 2012 - 15:29 Reply

  interesanta initiativa 🙂
  Si eu sunt exact ca tine iarna, orice numai sa nu ies din casa! Primavara am impresia ca infloresc o data floricelele si invii precum pasarelele!

  • Oana March 12, 2012 - 16:19 Reply

   Da, Kadia, exact asa! Lumina si caldura fac minuni!

 2. Vero March 12, 2012 - 18:16 Reply

  Suna foarte bine initiativa 🙂
  Si ca tot ziceai de primavara: cand iesim sa facem niste poze?:D

  • Oana March 12, 2012 - 19:41 Reply

   Sambata? Am o propunere pe sambata de altfel sa ne mobilizam cu niste chestiuni :D. De afara de data asta, si pe we viitor pb si inauntru :).

 3. Ana Q. March 13, 2012 - 11:29 Reply

  ce fain! suna foarte interesant…nu stiu sa se mai faca in alt oras aceasta scoala de blog dar chiar si asa…nu m-as fi incadrat, caci, ca s tine am terminat cu scoala. 😀

  • Oana March 13, 2012 - 12:12 Reply

   Parca cei de la Nokia faceau ceva de genul asta la Bucuresti.

Leave a Reply