Oana Kovacs

Vin sărbătorile, vin

Am o veste MARE!

Am terminat cu (aproape) toate cumpărăturile de cadouri de Crăciun. Îmi plânge inima și portofelul, dar am decis că pentru sănătatea mea e mai bine să get it over with pentru că în curând se vor călca oamenii-n picioare în magazine de parcă ar veni sfârșitul lumii.

Mi-am propus și-n anii trecuți să fac asta, însă n-am avut șanse, dar în 2015 așa m-am învârtit că am scos-o la capăt. Am cadouri (în afară de cel pentru Schimb de Cărți, că nu știu cui îi voi lua) pentru toată lumea (bine, încă am un pitic care îmi șoptește că speră că nu am uitat de nimeni, dar am plin de liste în telefon!), cu Alex am stabilit că nu ne luăm prostii ci ne luăm ceva pentru casă, am acoperit toate evenimentele care se apropie, am programul făcut, concediul luat, proiectele de freelancing la zi… pot să mă apuc de curățenia de mutare din 18. Ba nu, nu pot, că n-am gaz (aceeași poveste).

Apartamentul n-am cum să-l împodobesc, brad n-am unde să pun, teoretic voi avea mult timp de scris și de citit, și ceva timp de gătit, deși nu vom sta în bucătărie ca turbații (în primul an în care am locuit împreună am gătit ca demenții, de parcă ne pregăteam să hrănim o armată).

Mai rămâne să îmi programez ieșirile de ziua mea – în apartament n-am unde să chem pe nimeni, doar dacă stau oamenii pe cutii, și-n casă e frig – sublim moment!

Sunt a naibii de eficientă! 🙂

Acuma… dacă mi-aș face timp și de blog ar fi drăguț, nu?  (Mai ales că am o nouă selecție de muzică proastă de la posturile de radio autohtone, numa’ bună de heitărit!)

organizare-lipsa-timp

Comments

Oana • December 7, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply