Oana Kovacs

O săptămână LUNGĂ

Săptămâna care s-a încheiat ieri m-a îmbătrânit un pic.

Nu, nu a fost ziua mea, pur și simplu a fost plină de evenimente, atât negative, cât și pozitive, că am dus-o la bun sfârșit extrem de obosită. Știam de luni că am extrem de mult de lucru pentru proiectele de freelancing și îmi propusesem să lucrez seara pentru a scăpa de toate sarcinile până sâmbătă, când aveam în plan să ajung la plantat copaci, la teatru și la fina mea.

Doar că până miercuri a apărut o groază de chestii neplanificate, inclusiv accidentul, ceea ce m-a împiedicat total să lucrez și mi-a dat tot programul meu bine stabilit peste cap. După ce am rezolvat în mare cu mașina, a trebuit să rezolv chestii pentru casa în care ne vom muta… nu știm când. Aleargă stânga-dreapta fără mașină, o plăcere. Vineri seara, într-un final glorios și cu mare întârziere, am aterizat la deschiderea atelierului Laurei Chiriță, împreună cu a mea colegă fashionistă Alina – cu care de luni bune vorbesc doar de culori, nuanțe, tonuri, amenajări, gresie, faianță, mobilă & altele ce țin de interioare, pentru că amândouă suntem pe punctul de a ne muta. Iată câteva fotografii de la inaugurarea atelierului Laurei (care, apropo, dă drumul și magazinului online din luna decembrie). Știu că frumos e să mergi la așa un eveniment cu haine făcute de designerul care te-a invitat, dar cred că aș fi arătat un pic ciudat dacă mă prezentam în rochia în care m-am măritat, așa că am apelat la o ținută cu care-am mers și la job și la inaugurare – o fustă Kurtmann și o bluză tip ie, pe care am dat 11 lei acum vreo 4 ani la faimosul magazin Paloma (bluza asta face parte din genul ăla de comori pe care le găsești unde nu te aștepți). Accesoriile: eșarfa și colierul sunt luate online.

12239270_1213612742001717_6672709190480992419_o  DSC_0721-1024x68112244605_1213612865335038_899255123211459265_o

Inaugurarea atelierului a fost vineri seara, iar pe la 9 m-am întors acasă și m-am pus pe treabă, până pe la 1 (deși fusesem invitată și la un eveniment Timișoreana). Cred că e evident că nu am terminat, însă înainte de a mă culca am aflat despre Paris și-am reușit să și vorbesc cu o amică de acolo.

Și-a urmat o noapte extrem de proastă, în care am visat doar accidente de mașină și teroriști și-o zi în care n-am putut să mânc nimic și abia m-am ținut pe picioare. Cu chiu, cu vai mi-am terminat treaba și apoi am zăcut. Fără copaci, fără teatru sau vizită la fina mea. 🙁 Pe la 9 seara sâmbătă am reușit să mănânc și eu ceva.

Iar ieri, ieri ne-am anulat ieșirile că l-a lovit gripa pe Alex. Așa că am rămas în casă, la căldură, visând la săptămâni mai bune și weekend-uri mai faine, cum a fost cel de dinainte, când am profitat de o ieșire la terasă și-n unirii în miez de toamnă. 🙂

rochie-kurtmannȘi rochia asta tot Kurtmann e. Cred că mi-am setat alegerile – Kurtmann zi de zi, Laura pentru evenimente (mi-am luat ținuta pentru botezul finei de la ea).


Și iată că am reușit să vă povestesc un întreg șir de evenimente într-un articol câââââââââââââââât o zi de post. Mi-ar fi plăcut să le iau mai pe rând, dar nu am timp. Iar săptămâna care vine avem eveniment mare, o botezăm pe Sonia, deci tot ce nu e urgent va fi lăsat deoparte. Deși întâmplări de povestit am… 🙂

P.S. Fotografiile pe care le vedeți aici sunt preluate la Laura Chiriță, Rox Sarafolean aka Fashoniac.com – pe care am cunoscut-o la deschiderea atelierului, și bineînțeles, Cristian Ionașcu.


 

Later edit că am uitat ceva important – la petrecerea Laurei s-au dat niște cadouri… interesante. Din partea unui producător timișorean care produce sub numele Xlee. Nu vă zic ce, dați click că e mai fain așa, dar atenție dacă stă șeful sau șefa în spatele vostru. 😉

Comments

Oana • November 16, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply