Oana Kovacs

12

Brandurile se prostituează pentru Like-uri

Mai știți când m-am plâns de like-ul pentru mame?

Se pare că a prins și mai tare chestia între timp pentru că au început și paginile de branduri cu aceleași dume PENIBILE! Poze ca asta:

sursă foto

cu niște texte gen: ”Nu-i așa că-i dulce? Like și share!”, ”Ce frumoasă e! Like și share”, ”Nouă ne place! Arată că-ți place și ție cu Like și Share!”.

De ce pana mea mă spamezi cu porcării dacă reprezenți un brand? Știu că nu postează firma XYZ, ci un om care o reprezintă. Omule, știu că-ți plac pisicile, bătrânii care plâng, valorile românești, oamenii cu probleme de sănătate and so on. Și mie, dar nu da în penibil că pagina aia nu-i a ta s-o terfelești cu chestii din-astea de cerșit gen ”Like și share ca să arăți că-ți place!”. Pot să caut și eu singură poze triste sau cool sau ce știu eu cum și să le dau singură Like și Share, nu trebe să mă educi tu.

sursă foto

Deci, brand-iștilor, vă calmați?

Sauuuuuuuuuuuu Like și Share că azi e 31 iulie, nu??? :)))))))

Later edit: După ce scrisesem deja toată postarea, am fost INVADATĂ de poze cu olimpici postate de marile site-uri ale marilor televiziuni și ziare cu rugăminți gen ”Like dacă ți se pare că merita aurul, Share dacă ți se pare nedreaptă decizia bla bla”. Are you kidding me??? Vă mai prostituați mult în felul ăsta???

 

Comments

Oana • July 31, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. iri July 31, 2012 - 09:05 Reply

  ahahahaha genial graficul :))))) ma, da, e cam aiurea ce fac. mai ales, ca eu, una, dau like daca imi place, nu daca imi zic ei. uite, tocmai am dat like unei poze cu olimpicii de la chimie. ca pe bune ca mi s-a parut ca e fain ca au luat 4 medalii. la pisici, raaaaaaaaaaaaaaaaar dau like si asta la pisici de prieteni, nu d-astea de pe net. si la dumnezeu si facebook, de cand am vazut ca are dumnezeu cont, am zis fuck this shit :)) nici lui insusi nu i-am dat like sau friend request. :-<

  • Oana July 31, 2012 - 11:39 Reply

   Am vazut si eu olimpicii la chimie si am dat like. Dar de pe contul PRO tv de ex., nu stiu cine scrie, dar are o fixatie cu like-urile si share-urile cerute insistent.

 2. Mihaela Alexandrescu July 31, 2012 - 09:24 Reply

  Like daca iti place postarea de azi a Oanei Kovacs… Share daca iti place si mai tare :))))

 3. Oana S. July 31, 2012 - 09:44 Reply

  Like pentru ultima poză :))))

  • Oana July 31, 2012 - 11:39 Reply

   E bestiala, stiu! :))

 4. Miss I. July 31, 2012 - 14:40 Reply

  Pfoooai, știi cum am aflat eu că dacă apeși pe tasta ”L” se dă Like? Mă uitam pe pagina unei terase sau whatever și după ce își făcuseră o reclamă interesantă, îmi ziceau ”acum apasă L și vezi ce se întâmplă”. Pentru că eram mică și inocentă, habar n-aveam (plus curioasă, deh) am apăsat. Și m-am văzut fraierită, că mi s-a furat votul. Pardon, like-ul. Și una-două am dat Unlike. Adică stai, așa proastă-ți par încât să nu pot să fac singură o alegere? Nici că le-am mai intrat pe pagină de atunci :))))
  Măcar unii cerșesc, ăștia m-au furat de-a binelea :)))

  • Oana July 31, 2012 - 20:29 Reply

   Și pe mine mă surprind ăștia cu apasă L și vezi ce se-ntâmplă :)). Probabil au un somn mai dulce dacă au mai multe like-uri sau ceva :)).

 5. Savoir Faire July 31, 2012 - 17:44 Reply

  Ai spus bine tu acolo ca ii precum prostitutia.

  • Oana July 31, 2012 - 20:30 Reply

   Problema e că e făcută totuși de nume, nu doar de pagini gen ”Pantofi pentru fete”.

 6. Ana Q. July 31, 2012 - 23:00 Reply

  Unica, miniprix, elle si alte pagini de facebook care nu fac decat sa puna o poza cu cine stie ce apus/rasarit, cafeaua de dimineata si alte balarii si langa poza: serviti cu noi cafeaua? like si share. sau “v-ar placea sa fiti si voi pe plaja acolo? like si share daca da”.
  d`oh.
  I see stupid people.

  • Oana August 1, 2012 - 08:14 Reply

   Exact! Bun, ele sau ei insista cu prostiile astea, dar oamenii chiar dau like si share la comanda, asta-i stupid :)).

Leave a Reply