Oana Kovacs

rochie-alb-negru-kurtmann
3

Rochia ”de interviu”

Nu știu dacă vouă vi se pune vreodată pata pe un obiect vestimentar sau pe un accesoriu în ideea că acel lucru se potrivește perfect la un anumit eveniment sau într-o anumită situație, dar pe mine m-a lovit chestia asta acum vreo lună, când am văzut la Kurtmann rochia asta cu imprimeu retro alb-negru. Eram în căutare de job și mi s-a părut din start că scrie pe ea… ”rochie de interviu”, așa că am tot stat și m-am gândit: s-o comand, să nu o comand? Nu aveam nici un interviu planificat, dar îmi plăcea la nebunie felul în care e croită, imprimeul retro, materialul din care e făcută, tot. Am zis inițial că n-are rost să o iau așa, doar de dragul de a mai adăuga o rochie în dulap, însă piticul nu pleca de pe creier și verificam în disperare dacă mai e vreun S în stoc. Până la urmă am cedat și-am luat-o.

Când am văzut că-n realitate e și mai mișto ca-n poze, n-am mai putut de încântare, evident. Iar apoi, la două zile după… a sunat telefonul. :))

Noroc, legea atracției, destin, întâmplare? Whatever! M-am prezentat în rochia asta la primul interviu, nu știu cât a contat vestimentația mea, dar eu m-am simțit bine în ea și sigură pe mine. Nu de alta, dar era nasol să mă concentrez să nu spun prostii într-o limbă străină și în același timp să mă gândesc că nu-mi place cum sunt îmbrăcată sau că mă strânge rochia. Anyway, totul a mers bine.

A urmat un al doilea interviu, unde, întâmplător, tot cu niște haine de la Kurtmann am mers. Al treilea interviu n-a mai existat… că m-am angajat. Iar acum, pentru mine, rochia asta rămâne ”de interviu”.

Și să vă și arăt cum arată pe o persoană reală (eu), nu doar în fotografiile de pe site. Sorry de calitatea pozelor, am mai purtat rochia de o grămadă de ori între timp (I love it!), dar n-am avut timp nici de pozat, nici de scris pe blog, așa că am luat problema în propriile mâini ieri… :)

Și apropo de haine sau accesorii ”cu țintă”, mi-am cumpărat acum câteva luni o pereche de cercei de vis! Și nu i-am purtat nici măcar o dată pentru că n-am avut vreun eveniment la care să-i port, consider eu. :))

rochie-alb-negru-kurtmann

P.S. Revenind la rochie – Tomi approves.

rochie-retro-kurtmann

Comments

Oana • May 26, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. MD-C May 27, 2014 - 00:23 Reply

  Aoleu maica, nu-i prea scurta pentru interviu? İti vine foarte bine <3

  • Oana May 27, 2014 - 07:08 Reply

   N-o fost! 😛
   Merci! :)

 2. Adrian Lazar November 3, 2014 - 22:20 Reply

  Ar trebui sa ii porti (la cercei ma refer) pt ca fiecare zi reprezinta un eveniment. Si ei vor sa fie de purtati de tine, nu ii mai lasa sa rabde :)

Leave a Reply