Oana Kovacs

Ritual

Nu obisnuiam sa car umbrela la mine niciodata pe principiul “pe mine nu ma ploua”, dar dupa cateva ploi puternice si cateva umbrele cumparate la nimereala, rupte – am constatat ca nu sunt nici macar eu rainproof. Asa ca mi-am cumparat o umbrela mare si rosie, am botezat-o (Mary Poppins) si o car cu mine peste tot cand pare ca va veni ploaia. Peste tot, la mine inseamna in 90% din cazuri – la job.

Si in fiecare zi cu posibila ploaie, ajung la job, imi agat umbrela rosie de scaunul meu rosu, imi fac treaba, si ma pregatesc sa plec la ora 5 (dupa noroc…). Si zilnic acelasi ritual – ma imbrac, merg in celelalte birouri sa imi salut colegii, ies de la mine din birou, strig la colegii din alt birou prin geam un “ceau” ca sa vada ca nu i-am uitat si ies fericita. Bajbai pe intuneric pana la usa masiva fara clanta. Si… CLICK. Umbrela, Oana, umbrelaaaaaaa!!!

Ma intorc, intru la mine in birou, salut ca si cum ar fi dimineata (daca mai am pe cine sa salut) si as fi venit la job (de fiecare data mi se pare la fel de amuzant), imi iau umbrela si plec.

Flavia i-ar zice Alhzeimer timpuriu, eu cred ca de am nevoie de mai multa ciocolata.

Comments

Oana • December 9, 2010


Previous Post

Next Post

Leave a Reply