Oana Kovacs

10

Relație pentru doi

relatie-pentru-doi-curve-numarasursă foto

”O relație este pentru doi, dar unele curve nu știu să numere.”

Bun, acuma că v-am redat citatul ăsta de o inteligență inestimabilă, văzut la una din prietenele mele de pe Facebook pe care am și scos-o din News Feed cu ocazia asta, haideți să facem nițică analiză pe text. Că m-am înfiorat când am citit și m-a trecut un curent până-n vârful degetelor, m-am simțit ca o pisică în momentul ăla de dinainte de a sări pe prada ei. Primele 7 secunde din clipul următor sunt lămuritoare în privința simțămintelor mele.

Acuma că ne înțelegem, chiar trecem la analiză, ca la limba română, că ardeam de dor și mai puțin și dădeam și semnale cu fum. Nu știu dacă demoazela în cauză, cu poza, va vedea și ea (eu nu o cunosc, dar adaug cam pe oricine îmi cere prietenia pe Facebook pe motiv că pe unii îi/ vă cunosc de pe blog), dacă da, mă aștept la un unfriend..

Domnișorica în cauză mi se pare cam naivă, ca să nu zic proastă, asta ca să parafrazez un mare clasic în viață și anume fostul meu învățător (că de Paraziții și Alex Velea vă tot zic, dar trebuie să vă demonstrez că am terminat măcar 4 clase). Dar cum spuneam, analiză pe text, că e amuzant.

1. O relație este pentru doi, deci cei doi trebuie să o respecte. Propun în acest sens înlocuirea virgulei de dinainte de dar cu punct. Și ar face sens, cum zic roboții. 🙂 Bine, bine, nu mă aștept la cineva care-și pune o asemenea poză pe Facebook să înțeleagă subtilități, e grele.

2. Că unele curve nu știu să numere nu reprezintă un argument pentru a demonstra că o relație este pentru doi (minim 2 :-D). Unele curve nu știu să citească, altele nu știu să șteargă praful și probabil că unele curve nu știu cine-i ăla Dostoievski. Și aș putea paria că majoritatea curvelor nu au cunoștințe de fizică atomică, dar cine-s eu să le judec?

3. Având în vedere că marele teoretician matematician doctor Horroris Causa Alex Velea a demonstrat că o relație este pentru minim 2, devine irelevant dacă domnișoarele curve știu să numele mai departe de 2 sau nu. Atâta timp cât oricine din relație poate număra cel puțin până la 2, toți membrii acesteia ar trebui să fie fericiți.

4. Dacă iubita/ soția etc are o problemă legată doar de curve, e OK, cred. Nu de alta, dar cu alea neplătite pentru a dezvolta relații ar ieși mai ieftin iubitul/ soțul și probabil ar fi și ea mulțumită că-i rămân bani de-o manichiură cu pietricele și 15 minute la solar.

5. M-am blocat. N-am făcut de ceva timp (lipsa de exercițiu se vede) așa ceva și simt că textul ăsta nu-mi oferă suficiente resurse pentru a emite un număr mare de răutăți. Ar fi interesant dacă ar scrie cineva de acord cu afirmația ceva, că viața mea e lipsită de sare și piper azi și simt nevoia să o fac mai palpitantă.

P.S. Ne-am prins toți ce-i cu postarea asta? Rândul din spate?

P.S. minim 2: ai mei au 30 de ani de căsnicie azi și niciodată nu i-am auzit pe vreunul să se întrebe până la cât știu să numere curvele. 🙂

Comments

Oana • August 27, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. joe August 27, 2013 - 07:52 Reply

  Multi ani inainte! Si nu te uita la ai tai in asteptarea dilemei cu numaratul si curvele, caci de obicei o astfel de vorba o spune fix o curva care stie cel mai bine cat de usor se poate baga in viata cuiva.

  Adica, e foarte simplu in acest caz sa-ti dai seama ca o asemenea replica nu poate veni din partea unei minti prea…ilustre. Dar e amuzant banuiesc, eu unul am ras.

 2. Roxana August 27, 2013 - 08:14 Reply

  Ah, m-am spart de ras! You made my morning! 🙂

  • Oana August 27, 2013 - 08:19 Reply

   :)))
   G;ad to hear it! 😛

 3. Chatte August 27, 2013 - 09:32 Reply

  Să ne mai legăm și de partea cu diacriticile? Sau o lăsăm așa? :))
  Poate cer și eu, totuși, prea mult… 😀

  • Oana August 27, 2013 - 09:39 Reply

   Pai nu era fix asta poza, asta am gasit-o dupa, la o cautare, ca sa-mi ilustrez articolul. Atunci pe loc nu fusei inspirata sa salvez.
   Dar poza asta cu scrisul asta e lux pe langa originala, trust me, Puf!

 4. Savoir Faire August 27, 2013 - 11:18 Reply

  Nu știu voi, dar eu am o frustrare legată de curve și dragostea în doi.
  Deci frate, dacă bărbatul o trădează, madama stalinistă nu ar spune nici în ruptul capului că e vina bărbatului, ci mai de grabă că e vina “curvei”, de parcă bărbatul nu ar avea capacitatea de a decide dacă să trădeze sau nu:

  “Curvă asta nenorocită mi-a spart casa!”
  “Bărbatul mai greșește, dar ridică pălăria de jos, o scutură și gata. Femeia e cea care trebuie să îndure.”
  “Știu că m-a înșelat,dar m-a înșelat cu curve, nu cu femei la casa lor, deci nu are nimic că eu tot o doamnă rămân”
  😐

  • Oana August 27, 2013 - 12:19 Reply

   Pai de asta ziceam la punctul 1. 🙂
   Dar am zis sa nu trag prea mult de explicatii ca nu avea rost.

 5. O Oană August 27, 2013 - 21:11 Reply

  Cred că s-ar putea scrie o lucrare de licență de la fraza din poză :))

  • Oana August 27, 2013 - 21:58 Reply

   Evident. Sunt atatea teorii posibile. 😀

Leave a Reply