Oana Kovacs

shopping-city-hater-penibil-gabriel
4

”Ca să nu fac reclamă”

Mor când citesc așa ceva pe câte un grup.

Pare-mi-se sau și doamnele mămici/bloggerițe s-au contaminat de political corectness-ul excesiv și american?

Am observat și pe grupurile de Facebook și pe bloguri treaba asta – nici dacă îți place ceva nu mai zici vreun nume de brand ca să nu faci reclamă. Și mi-a venit ideea să scriu despre subiect după ce un domn, pe numele lui (mioritic? că scrie în limba română și are și glumițe despre lungimi) Resources, mi-a lăsat un comentariu genial la postarea mea despre Shopping City, că i-a picat greu la stomac, no.

shopping-city-hater-penibil-gabriel

Domnul căruia îi e scârbă de preocupările mele românești, un Gheibriăl Risoursiz veritabil cu o poză furată de la Elon Musk (sau chiar Elon Musk the man – iote cum mi-o pus ‘mniezo mâna-n cap dacă omu’ cu Tesla mă citește pe mine, muritoarea de rând!!!) speră că-s plătită.

Din păcate nu! :)) Și cred că șansele mele de a fi plătită de Shopping City pentru PR s-au dus în cap când am zis că au parcare de căcat. Asta e, eu aș putea să-mi retrag cuvintele mai repede decât ar putea ei să-și refacă parcarea, dar internetul nu iartă și nu uită.

Dar pentru că nu mă ascund după deget și nici plătită nu-s de nimeni, să vă zic câte una despre niște branduri cu care relaționez eu:

Cola – I LOVE COLA!!! Cât am fost însărcinată, în primul trimestru, visam și că fac baie în Cola. :)) A fost singura mea poftă absolut nesimțită.

Samsung – am telefon de la firma asta. J5 că nu-s pasionată de telefoane și nici nu conduc lumea de pe al meu. La job am avut contact tangențial cu Samsung (unul din ”copiii” Samsung) și m-am trezit cu un colet venit baș din Corea. Speram că-i un telefon ultimul răcnet pe care ar fi trebuit să-l returnez pe motiv de conflict de interese. Nu fuse, că, așa cum ziceam, n-avusem treabă cu acel Samsung. :))

C&A și H&M – pe partea cu moda de adulți stau cam prost din punctul meu de vedere. Cel puțin H&M-ul are niște cârpe de te doare mintea. Pentru copii însă au chestii bestiale care și rezistă super bine la muuuuulte ture de spălat.

Avent de la Phillips – biberoane, tetine, suzete. The shit! Nici Tommee Tippee nu-s rele deloc, dar Avent bate TOT!

SmartFit3 – au ondulator la sală, în puii mei!!! Dacă ar schimba și becul ăla sinistru din vestiarul femeilor, viața mea ar fi mai frumoasă.

Kindle – I fucking LOVE Kindle!!!

Airbnb.com – de vis a fost pentru vacanța mea în Spania, dar pentru cea din Olanda… oribil! Love & hate, ce să zic! 🙂

Facebook – și cu ăsta am o relație tip dragoste și ură, ca s-o zic în dulcele grai românesc atât de disprețuit de alții. Mă seacă maxim când insistă toți neaveniții să mă adauge, dar mă ajută în munca mea. Și-mi ușurează comunicarea. E atât de fain pe cât e de enervant uneori. (Sper că am zis bine, Mark, aștept cecul în poștă la mine la țară – vezi că nu avem nume de străzi, să nu ajungă plata mea de PR la altcineva).

Nu pricep care-i rușinea sau problema de a recunoaște că îți place ceva sau nu-ți place altceva. Nu e ca și cum am fi toți faimoși sau lideri de opinie ca să influențăm oamenii.

Pfui, acum că am scris de bine de atâția și am făcut atâta reclamă plec la mall-ul de săraci să parchez departe de intrare și să cheltui banii făcuți dând 5 minute din taste (am deschis pc-ul, în caz că nu ați remarcat diacriticele).

Hasta la vista, baby!

Comments

Oana • April 6, 2017


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Miștotică April 6, 2017 - 09:46 Reply

  Nu înțeleg de ce îți bați capul cu îți proștii.

 2. Miștotică April 6, 2017 - 09:50 Reply

  *toți
  Scuzați eroarea, dar nu prea mă lasă juniorul să dorm în ultima vreme și mi-s cam zombie.
  PS: Da, Aventul e ză șit.

  • Oana April 6, 2017 - 18:29 Reply

   Pai mai aflam de junior altfel? 🙂
   Sa fie sanatos! Deci am cam nimerit-o o data cand am zis ca toti blogerii cunoscuti de mine s-au dat la fund pt. ca s-au facut oameni mari. 🙂

 3. Miștotică April 7, 2017 - 11:07 Reply

  M-am dat la fund ce-i drept, nu din cauza lui. Pur și simplu munca mi-a acaparat prea mult timp (12-14 h/zi).

Leave a Reply