Oana Kovacs

3

Cum am ratat îmbogățirea

Se face că prin anul de grație 2007 (sau să fii fost 2008? – Alzheimer timpuriu), eu și prietena mea cea mai bună ne-am descoperit menirea în viață – făcutul de bijuterii hand-made. Ce facultăți, ce examene, ce pregătire? Eram două biznisuimin în devenire!

job-epic-fail-imbogatire-ratatasursă foto

Imperiul urma să-l clădim cu mâinile noastre, așa că ne-am apucat în forță. Și ce ocazii mai bune să ne construim un brand dacă nu la festivaluri PLINE de lume?

Bine, evident, investiția noastră inițială se apropia de un mare zero, dar am găsit noi un fest la care organizatorul ne-a promis că participanții vor da năvală mai ceva ca hoardele lui Attila, în timp ce noi ar trebui să plătim doar o taxă modică. Gândindu-ne la renumele pe care urma să-l obținem, ne-am făcut bagajele pentru a pleca la… Petroșani, cu mașina încărcată de cercei și alte drăgălășenii făcute cu mare artă de noi, pregătite pentru cei minim 1500 de ascultători de rock… simpatic și heavy.

Totul a fost bine și frumos până am constatat că expoziția noastră va fi așezată fix în bălării, că hoardele lui Attila erau de fapt niște pletoși care ne considerau ”așaaaaaaaa de drăguțe”, că numărul lor ajungea cu greu la 75 cu tot cu noi, că majoritatea nici bani de bere nu aveau, că rock-ul acela era îngrozitor de obositor pentru a-l asculta ore și ore și ore încontinuu și că bravul organizator evită să ne răspundă la telefon sau să dea ochii cu noi.

Așa că am vândut fix două perechi de cercei și ne-am întors în Timișoara gândindu-ne la reorientare profesională.

Comments

Oana • August 22, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Cum mi-am ratat şi eu cariera! | Roxy blogs about nothing
  2. Kadia August 24, 2013 - 16:41 Reply

    :)))))) Esti asa simpatica! Eu as fi intrat la banuieli cam de cand as fi aflat ca mare eveniment e la … Petrosani 😉

    • Oana August 26, 2013 - 08:42 Reply

      N-aveam cum atunci. Eram asa fericite de ziceai ca mergem in Brunei sa vindem cercei. :)))

Leave a Reply