Oana Kovacs

4

Public Santa

Adica tocmai opusul lui Secret Santa. Asta facem noi la lucru. Defapt nu e nici Public Santa ci e un “merge” intre Public & Secret (Santa). Nu e chiar secret totul pentru ca fiecare persoana stie de minim un coleg – cui da, sau de la cine primeste pentru ca l-a surprins pe X umbland la brad sau pentru ca s-a discutat.

Eu am noroc, suntem 3 in birou, din care una aproape tot timpul plecata, asa ca nu am avut ocazia sa aflam tot… chiar tot :)). Dar ma roade curiozitatea sa stiu cum e intr-un birou cu 5 fete – oare si-au povestit cine la cine face cadou sau discutia e tabu? Oare s-au tras de limba reciproc sau doar au ciulit urechile mai ceva ca cei de la CIA ca sa fie informate ce sa ii cumpere “victimei”?

Eu am vrut sa intind nervii persoanei la care i-am facut cadoul asa ca de cateva zile bune ma joc cu curiozitatea ei, dar se pare ca si al meu Secret Santa face exact la fel cu mine, care zilnic verific bradul cu o precizie asemanatoare cainelui lui Pavlov. Sper sa nu fi uitat mosu’ misterios de mine, eu il astept cu drag :).

Comments

Oana • December 20, 2010


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Andreea G December 20, 2010 - 22:50 Reply

  Oh, we know…at least some of them :))

 2. Oana December 20, 2010 - 23:07 Reply

  Eu stiu… cui am facut eu cadou :)))))).

 3. Vero December 21, 2010 - 05:39 Reply

  Am inceput sa restrangem lista de posibili santa, e adevarat 😀 Dar tot ne roade curiozitatea si lista e inca destul de mare 😛

 4. Oana December 21, 2010 - 17:47 Reply

  Hiiiiiiiii :).
  Nu a uitat mosul de mine si mi-a si luat ceva ce imi doream. Is o norocoasa :).

Leave a Reply