Oana Kovacs

5

Cum să prostești oamenii că tu chiar ai viață

Oamenilor le place să posteze toate prostiile despre ei pe Facebook. Au o plăcere bolnavă în a da din casă tot felul de intimitățuri, de la faptul că-i știu secretele lui nea Gigi mecanicul la poziția în care și-au conceput copilul. Și cred că e destul de clar că împărtășesc toate drăcoveniile din dorința obsesivă de a primi like și de a fi întrebați: ”Si, ce ascunde nea Jiji? Și? Cum l-ați conceput pe Dănuț?”.

Problema nu e că ei vor să spună TOT, ci că eu nu vreau să ascult. Că-s o mare iubitoare de semeni (ha, ha) și n-am timp de toate prostiile. Așa că prefer să-i fac pe unii să creadă că îi și mai fain să ai viață departe de ochii marelui frate Facebook. Și – că v-am promis că vă vând un pont – ca să împac și capra și varza – adică nu aflu toate tâmpeniile și îi și inception-izez că îi bine fără Facebook, fac ceva… nemaivăzut și nemaiauzit!!!

Le dau UNFOLLOW.

Na, parcă nu-i așa greu, nu? (Pentru cei care nu știu marele mister al anfolouăielii, click de săgețica din dreptul numelui persoanei – aia din dreapta adică și click pe al doilea buton. Cu plăcere!)

unfollow-viata-facebook

sursă foto

Comments

Oana • September 16, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. zgomotoasa September 16, 2015 - 08:48 Reply

  Eu ii sterg de la prieteni pe cei mai dubiosi. Fix de ziua lor 🙂

  • Oana September 16, 2015 - 09:06 Reply

   Ha, ha, am mai auzit de practica asta. Eu nu prea sterg, doar daca e grav ce “presteaza” ei pe Facebook.

  • Emil September 17, 2015 - 16:46 Reply

   Aceasi metoda o practic si eu. S-a dovedit a fi foarte eficienta :))

 2. Roxana September 16, 2015 - 09:34 Reply

  Eu aştept butonul de “dislike”… that should sting a bit 😀 aşa oamenii nu ştiu că tu le-ai dat unfollow, nu sunt educaţi de faptul că nu le vede nimeni share-urile de la Poptămaş citire sau albumele zilnice în care Georgel şi Vasilica au făcut primele căcuţe la oliţă sau mai ştiu eu ce grozăvii… ce fain o fi de copiii ăia când s-or face mari!

  • Oana September 16, 2015 - 10:33 Reply

   Ha, ha, si eu il astept!

Leave a Reply