Oana Kovacs

3

Primăvară culturală: FEST-FDR 2014

Lume, lume, atenție mare! Urmează un comunicat de mare importanță pentru cei interesați de cultură. Dacă nu vă încadrați în target, am să vă rog să părăsiți sala în liniște. 🙂

FEST-FDR-2014

După zilele de silentio stampa, revin să vă anunț cu mare bucurie că în 14 mai începe FEST-FDR 2014 la Timișoara. Adică Festivalul European al Spectacolului Timişoara – Festival al Dramaturgiei RomâneştiEvenimentul de anul acesta va avea două etape, una desfășurată între 14 și 18 mai (de care vă povestesc acum) și una între 10 și 17 iunie, iar eu sunt mândră să vă spun că am să transmit de pe front (mă gândesc că v-ați prins că din public și nu de pe scenă – încă n-am reușit să conving pe nimeni că am veleități de actriță).

Adică am bilete la 4 din 15 spectacole. Două din cele 15 le-am vizionat deja, dar săptămâna viitoare riscați să dați de mine la:

&

Astea sunt spectacolele care mi-au stârnit mie curiozitatea, iar A fost odată la Timișoara și Cabaretul cuvintelor sunt cele pe care le-am văzut deja și le recomand călduros (mai ales primul – știu că sunt subiectivă, dar acela m-a fascinat).

Urmează o supradoză de teatru și abia aștept, mai ales că anul trecut nu s-a ținut acest festival și abia am așteptat ediția asta pentru a mă bucura de atâtea spectacole într-un timp așa scurt. Dacă aveți chef de o mini-vacanță în Timișoara… ăsta e un moment prielnic, zic eu, pentru că șansele de a vă plictisi scad dramatic în perioada 14-18 mai.

V-am convins? 🙂

Comments

Oana • May 7, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Incultura va atinge azi între 0 și 30 de grade | Oana Kovacs
  2. FEST-FDR 2014: Nu ne-am născut în locul potrivit | Oana Kovacs
  3. Final de FEST-FDR 2014 | Oana Kovacs

Leave a Reply