Oana Kovacs

2

Prima dată la PRbeta

Dacă vi se pare că am luat-o razna cu acest titlu, există o sămânță de adevăr în ceea ce credeți. 🙂

Cu siguranță, anul acesta nu are loc prima mea participare la PRbeta, însă va fi prima dată când nu aterizez acolo ca angajată a vreunui departament de comunicare a unei firme, ci ca… analist ESG, cu mici roluri de comunicare în multinațională și cu o altă perspectivă asupra comunicării dintr-o corporație și a celei la nivel de echipă.

Ca s-o spun pe șleau, anul ăsta merg la PRbeta din total alte motive față de anii anteriori, am ales alte workshop-uri față de cele care m-ar fi interesat în trecut și reprezint firma la care lucrez în prezent, în primul rând, și interesele mele de freelancer în domeniul comunicării în al doilea rând.

Total obișnuită cu viața de om de comunicare cu orar flexibil, mi-a fost extrem de ciudat să propun la lucru o serie de cursuri pentru a mă specializa, în urma cărora s-a ales ceea ce s-a considerat a fi cel mai potrivit în acest moment. Nu vă imaginați că firma la care lucrez urmează să-mi facă o statuie pentru talentele mele de comunicator, însă orașul nostru nu prea are opțiuni pentru principalul domeniu în care eu activez în prezent.

Dar e musai să mă școlesc (ah, cât am așteptat genul ăsta de job) și evenimentul ăsta a fost lozul câștigător pentru mine. Nu că m-aș supăra, că din experiența mea, e fain la PRbeta (și la cheful de după, dar despre asta văd eu dacă mai povestesc la lucru…).

Bun, și-acum că m-am lăudat IAR la ce companie faină lucrez eu (de fix un an – La mulți ani, mie! :D), niște date preluate de la Victor Kapra:

Conferinta-PRbeta-detalii-ani

Ne vedem miercuri & joi! 🙂

Comments

Oana • May 12, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Doris May 12, 2015 - 10:35 Reply

    Well, ne vedem miercuri si joi 🙂

    • Oana May 12, 2015 - 10:51 Reply

      Ha, ha, da, vezi, de asta uitasem. 😀

Leave a Reply