Oana Kovacs

7

Prima dată la PR Beta

Pentru mine, a fost prima dată la PR Beta.

Dacă după Business Days am scris super detaliat, după acest eveniment nu am de ce. Corina a făcut live blogging și nu le-a dat voie tastelor laptopului său să ia vreo pauză. Pe cuvânt că așa a făcut, am stat în spatele ei la un moment dat și am auzit tot. 🙂

Era cât pe ce să nu ajung la eveniment, noroc cu Adriana care mi-a făcut cadou un bilet m-a invitat și m-a făcut să mă trezesc mai matinal ca niciodată, la 6! (Long story!)

Oricum am fost printre primii și ca niște elevi ce vor să copieze, noi și Daniel ne-am așezat în ultima bancă ultimul rând. În cele din urmă am tot migrat după ce a plecat el, întâi lângă Raluca cu tot cu Adriana, iar apoi am stat doar eu cu Monica până la final.

Îmi pare rău că nu am reușit să ajung și la party-ul #PR Beta, dar a trebuit să termin și treaba pentru care-s plătită. 🙂

Și acum, ce mi-a plăcut și ce nu…

Mi-a plăcut organizarea, în primul rând. A fost super mega extra bine organizat de Cristina și Nebuloasa și voluntarele lor harnice. Nu știu cine a ales subiectele și speakerii, dar mie mi-au plăcut. O surpriză plăcută a fost și introducerea făcută de viceprimarul Adrian Orza.

Nu prea mi-a plăcut panelul cu studiile de caz. Mi s-a părut că s-a insistat prea mult pe branduri și prea puțin pe studii. My two cents!

Până la următoarea ediție, la care sper să particip, aștept chestionarul de evaluare al acesteia.

Sper că diseară reușesc să mă adun să vă povestesc despre Scavengers Hunt care e astăzi de la ora 17 la Târgul de Carte Gaudeamus, în centru. Un început de weekend frumos!

Comments

Oana • May 3, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. adizzy May 4, 2012 - 14:10 Reply

  arat de parca sunt pusa la zid 🙂 clar nu sunt fotogenica 😛 o well, legat de conferinta, work in progress – acuma scriu

  • Oana May 6, 2012 - 11:40 Reply

   Arati bine :P.

 2. PRbeta 2012 | adizzy's blog
 3. Ana Q. May 4, 2012 - 19:15 Reply

  am citit numai lucruri bune de pr beta.
  Ma bucur ca ai putut ajunge pana la urma.

  • Oana May 6, 2012 - 11:41 Reply

   Si eu m-am bucurat tare mult.

 4. Cine vine cu mine la PR Beta? | Oana Kovacs
 5. Prima dată la PRbeta | Oana Kovacs

Leave a Reply